Kategori

BEIJAMEI Manuel kaffekværn Hjem Hånd Konisk Burr Mill Rustfrit Stål Premium Keramiske Burr Og Slibning

Nyhed

kr71.30

kr75.85

-5 %

På lager

Tags: fladskærms burr grinder, lucog kaffe kværn, spice grinder, conic burr, kaffekværn i rustfrit stål, burr diamant, coffee grinder manual, og mølle, kaffekværn møllesten, Og Male.

For forsendelse: køber du gratis fragt varen, vil Vi vælge den passende forsendelse metode i henhold til varer, vægt og dimension, som Epacket, EMS og så videre.

For Rusland kunde: vi vil levere ordren til dig af andre måder som CDEK og så videre, det vil har brug for 15-25 dage til dit hjem, dør, modtagere fulde navn vil være en stor hjælp, når du afgiver ordren.

Manuel og ginding maskine udsigt:

Produkter modtager: Købere bør inspicere pakken / varerne omhyggeligt, før du tilmelder modtagelsen af varen.Hvis der er nogen skader, skal du tage billedet med en pakke til dokumentation, og kontakt dit lokale TNT / DHL / Fedex for at bede klager og krav, Eller kontakt os inden for 24 timer.For maskine opdatering: nogle vil maskinen være opdatering, vil der være en lille forskel i outlook eller parameter, der normalt opdatere maskinen vil være bedre, vil vi sende nye til dig.Feedback: 1.Giv os fem stjernet positiv feedback. 2.Hvis der er nogle problemer med de varer, bedes du kontakte os.Vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem.

Effekt (W) Manuel Kaffekværn
Boliger Materiale Manuel Kaffekværn
Vægt 0.245kg
Navn Manuel Kaffekværn
Certificering CE
Strømkilde manuel
produkt størrelse 4.8*13,5 cm
Model BJM-01
Type burr kværne (konisk)
Materiale 304 rustfrit stål, PP, akryl
Model-Nummer BJM-01
Mærke BEIJAMEI

Skriv en anmeldelse

BEIJAMEI Manuel kaffekværn Hjem Hånd Konisk Burr Mill Rustfrit Stål Premium Keramiske Burr Og Slibning

BEIJAMEI Manuel kaffekværn Hjem Hånd Konisk Burr Mill Rustfrit Stål Premium Keramiske Burr Og Slibning

For forsendelse: køber du gratis fragt varen, vil Vi vælge den passende forsendelse metode i henhold til varer, vægt og dimension, som Epacket, EMS og så videre. For Rusland kunde: vi vil levere ordren til dig af andre måder som CDEK og så videre, det vil har brug for 15-25 dage til dit hjem, dør, modtagere fulde navn vil være en stor hjælp, når du afgiver ordren. Manuel

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!