Kategori

Kinesiske Gyldne Krystal Heldig Penge Formue Træ HELDIG Formue Rigdom Hjem Kontor Dekoration Ornament Bedste Gaver

Nyhed

kr66.39

kr84.02

-20 %

På lager

Tags: indretning feng shui, lucky money tree, udskåret home decor, lækkert træ, feng, bergamot røgelse, lugten af træ, penge hemmelighed, store anlæg, majs plante.

1.Krystal energien er stærk,almindeligvis kendt som sten af rigdom.Crystal vil påvirke materielle tilværelse og den finansielle formue.Derfor,det kan i høj grad øge den finansielle formue ved at arrangere krystal med den position i hjemmet eller på kontoret.

2.Penge-spinding Træ-den magiske skat træ i legenden.Det er essensen af himlen,jorden og universet,som kan producere uendelige magi penge på sine grene.Efter at være blevet hentet,det kan regenereres,uudtømmelig og uudtømmelig.Det er den guddommelige træ i Kina.I tilføjelse til byens hus,på samme tid, kan styrke det magnetiske felt,således at du er fuld af lykke,rigdom og popularitet,fuld af liv og vitalitet.

3.Den magiske effekt af Træet, Rekruttering:Krystal Træ af Rekruttering er genklang af mere end snesevis af små magnetiske felter,som producerer en flydende magnetiske cirkel som en sky af vinden,hvilket er ganske velegnet til den strøm af rigdom.I et hjem eller på kontoret position,det ville være magisk at have en rigdom træ.Naturlige krystaller samle jordens aura for hundreder af millioner af år.De har forskellige magnetiske felter og funktioner på grund af deres forskellige størrelser og farver.

De kan inspirere sindet,ro i sindet og har særlige energi.De kan rense kroppen og har effekt af behandling af sygdomme og skiftende formuer.De kan samle rigdom,afværge onde ånder og holde fred, så for at gøre kroppen sund og ægteskab glad.Det er en af de mest egnede gaver til familier til at dekorere deres huse og forbedre geomantic varsel for deres slægtninge og venner.

4.Kunsthåndværk materiale:hele materialet af træet, er alle naturligt materiale.Den velstående træ bassin og stammen er lavet af engangs-formede økologiske harpiks.De har ingen lugt og forurening.Grene, der er lavet af ren messing metaltråd.Den vigtigste og mest karakteristiske er blade.De er lavet af naturlige krystal amorfe grus og fremstillet i hånden.

Tema:Mascot

Stil:Traditionel Kinesisk

Farve:guld

Materiale:harpiks+krystal

Pakkens Indhold:

1* Formue Træ

1* Box

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Kinesiske Gyldne Krystal Heldig Penge Formue Træ HELDIG Formue Rigdom Hjem Kontor Dekoration Ornament Bedste Gaver

Kinesiske Gyldne Krystal Heldig Penge Formue Træ HELDIG Formue Rigdom Hjem Kontor Dekoration Ornament Bedste Gaver

1.Krystal energien er stærk,almindeligvis kendt som sten af rigdom.Crystal vil påvirke materielle tilværelse og den finansielle formue.Derfor,det kan i høj grad øge den finansielle formue ved at arrangere krystal med den position i hjemmet eller på kontoret. 2.Penge-spinding Træ-den magiske skat træ i legenden.Det er essensen af himlen,jorden og universet,som

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!