Kategori

Hot salg Kvinder, Piger, Ballroom Latin Tango Dans Sko hæle 3.5 / 5 cm Salg Sølv, Guld, Sort Brun farve engros WZSP22-1

Nyhed

kr98.08

kr129.04

-23 %

På lager

Tags: armbånd ven, ballroom dans kjole, foring balsal sko, kjole-latin, brun sko koner, skinnende sko kvinder, latino danse sko, latin danse sko, kjole tango, salsa sko.

Kære ven, velkommen til min butik.Jeg ønsker dig en glad shopping her.Vi har altid koncentrere sig om at give kunderne med høje kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, og forsøger at tilbyde første klasses service.Og min butik understøtter gratis returnering eller ombytning til 15 dage uden grund, kan du være sikker på at købe.

Hot salg Kvinder, Piger, Ballroom Latin Tango Dans Sko hæle 3.5 / 5 cm Salg Sølv, Guld, Sort Brun farve engros WZSP22-1

Produkt Type: Dance Sko Aldersgruppe: Piger,Kvinder ,Damer Slagside: 3,5 cm / 5cm Bredde: Medium, Hvis Dine Fødder Er Bred og Plump, skal Du vælge 0.5-1 Større Størrelse.

Hvordan du får rabat?

1、Bruge guld mønter for at fratrække 2% af ordren pris; 2、Købe 3 par sko, vil nyde et tillægsgebyr på 3% rabat;

Vigtig Meddelelse

1.Forskellige lande har forskellige størrelse reference standard, kan du vælge størrelse i henhold til din nøjagtige længde på sine fødder, og du kontakte os først, hvis du ikke kan beslutte. 2.Hvis din fod er lidt bred og fedt, vi plejer at foreslå at vælge 0.5-1.0 størrelse større. 3.tillad omkring 0,3 cm(0.12 inch) forskelle på grund af manuel måling. 4.Normalt sender vi dig Kina størrelse.(Ikke Eu-størrelse)

SwanDancer opstod i Kina i 1997. På det tidspunkt, mange kendte internationale dance sko mærker kom til Kina for at lede efter kontrakt-producenter, og SwanDancer var en af dem.I de 20 år i behandling for forskellige kendte mærker, har vi oparbejdet en stor erfaring i produktion af høj kvalitet, ballet sko.Vores fabrik område er udvidet fra 300 kvadratmeter til den aktuelle 8.000 kvadratmeter, og antallet af medarbejdere har også udvidet fra de oprindelige 10 personer til stede I mere end 300 mennesker.Vi er i øjeblikket samarbejder med mere end 100 professionelle ballet-grupper rundt om i verden.Vi håber, at producere en bedre kvalitet og en mere omkostningseffektiv ballet sko til alle balletdansere i verden!

Skibet tid & Presserende for

Normalt, vil din ordre blive afsendt inden for 72 timer .For nogen presserende ordre, Bedes du kontakte os for hurtig levering.

Hvor lang tid vil det blive leveret?

Normalt, USA, STORBRITANNIEN, Canada, Australien og de fleste Europæiske lande er hurtig (omkring 10-25days), Sydamerika,Mellemøsten,Afrika, er som regel en smule langsom(omkring 30-50days).Efter afsendt, kan du spore pakken på følgende hjemmeside (https://www.17track.net/en)

Ikke tilfreds med vores produkt

Kontakt os for første gang at give os en chance for eventuelle problemer, du har mødtes med vores arbejde eller produkter.Dit problem vil blive løst.

Tilfreds med vores produkt

Vi vil være taknemmelig, hvis du kan tage 1 minut at give os et 5 stjernet positiv feedback.

Q:Hvordan vælger rigtige størrelse ?

A:Der er mange forskellige størrelse diagrammer i verden, bedes du måle længde på sine fødder og vælge den rigtige i forhold til vores størrelse chart.

Q:Hvorfor er dine produkter billigere end andre?

A:Kære ven, fordi vi er en dans sko fabrik.Vores produkter bliver sendt til dig direkte fra fabrikken, og der er ingen mellemvej købmand for at gøre en fortjeneste.Selv om priser i andre butikker, der er højere end vores, kvaliteten af de varer, ikke vil være bedre end vores.

Q:Engros-og drop shipping er både velkommen?

A: For engros, vil vi tilbyde rabat eller gratis express shipping, som kun tager 5-10 dage til at ankomme.Drop shipping, vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vil ikke forlade oplysninger om os, hvis du gerne vil.

Q:Kan jeg bruge hurtigere forsendelse metode, da jeg har brug for dem hurtigst muligt?

A:Venligst kontakt os for hurtig levering.Og følgende regions:Russia,Australia,Janpan,Korea,Singapore,UK,France,Brazil,Spain,Netherlands,Canada,Ukraine,Belarus kontakt os, hvis du ønsker hurtigere forsendelse, Vi har med rabat pris til dig.

Q:jeg brugte de samme ID-samme adresse, for mange varer i en ordre eller flere ordrer, hvordan vil de blive sendt?

A:Normalt, hvis den for tiden,ID,adressen er den samme, vil vi sende dem sammen i én pakke eller kasse som standard, skal du kontakte os, hvis du har brug for dem til at blive sendt seperat.

Q:Hvad er din returnering & retningslinjer for refundering?

A:Vi kan normalt tilbyde fuld refundering for beskadigede eller defekte produkter.Men som regel en delvis tilbagebetaling, rabat eller endda re-sende varer til andre mindre fejl, tak for din forståelse.

Køn KVINDER
Lukning Type Lace-Up
Dansesko Ballroom Dansesko
Dekorationer INGEN
Oprindelse KN(Oprindelse)
Latino dans sko farve ight hud farve,dyb hud
Niveau I Praksis Professional
høj hæl 3,5 cm eller 5,5 cm
Hæl Højde Med (1 3/4" 2 3/4")
Øvre Materiale PU
Sko Bredde, Medium(B,M)
Lejlighed Latin sko dans dans
Lining Materiale Bomuldsstof
Athletic Sko Type Dansesko
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Navn På Afdeling Voksen
Mærke yukigaga
Indersål Materiale EVA
Hæl Type Firkantet hæl
Ydersål Materiale Ko Spit
Udgivelsesdato Spring2019
Dans Sko Type Ballroom/Latin Sko

Skriv en anmeldelse

Hot salg Kvinder, Piger, Ballroom Latin Tango Dans Sko hæle 3.5 / 5 cm Salg Sølv, Guld, Sort Brun farve engros WZSP22-1

Hot salg Kvinder, Piger, Ballroom Latin Tango Dans Sko hæle 3.5 / 5 cm Salg Sølv, Guld, Sort Brun farve engros WZSP22-1

Kære ven, velkommen til min butik.Jeg ønsker dig en glad shopping her.Vi har altid koncentrere sig om at give kunderne med høje kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, og forsøger at tilbyde første klasses service.Og min butik understøtter gratis returnering eller ombytning til 15 dage uden grund, kan du være sikker på at købe. Hot salg Kvinder, Piger,

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!