Kategori

Multifunktionelle Husstand, Non-Slip Plast Stigen Badeværelse, Stue Afføring

Nyhed

kr74.07

kr89.24

-16 %

På lager

Tags: køkken afføring, vintage stigen badeværelse, stigen rack, glas orchid, tegneserie hund, ice bukser, pude slipper, stol brusebad, badeværelse pink, barstol.

100% Helt nye og høj kvalitet

OOTDTY

Funktioner:

Sikkerhed først: Vores trin skammel er udstyret med non-slip gummi strimler på alle sider for at sikre, at dit barn ikke vil bevæge sig, når man træder på en skammel.Overfladen er grå gummi dots, til at maksimere greb og sikkerhed.Den maksimale bæreevne er 170 pounds (om vandkvaliteten på 77,1 kg), så der er ingen grund til at bekymre sig om de trin skammel at blive beskadiget.

-Egnet til børn i voksealderen: Vores to-trins skammel hjælper små børn til at blive selvstændige.Med vores trin skammel, de vil være i stand til at nå håndvasken at børste tænder og vaske deres hænder individuelt.Meget velegnet som potte afføring, barn afføring, børn afføring, badeværelse afføring, toilet afføring, osv.!

-100% sikkert materiale: giftfri PP materiale, ingen BPA, sikkert for børn at bruge.Dens uskarp kanter og afrundede hjørner vil beskytte dit barn mod overgreb.

Specifikation:

Farve: sky blå, mørk blå, grå, grøn,rød

Størrelse: 36.5*25*13.5 / 1.1975065635*0.820209975*0.4429133865 tommer

Materiale: PP

Pakken Indeholdt:1 stk. *Husstand afføring (andet tilbehør demo på billedet er ikke inkluderet.)

Bemærkninger:tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du gjorde.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Multifunktionelle Husstand, Non-Slip Plast Stigen Badeværelse, Stue Afføring

Multifunktionelle Husstand, Non-Slip Plast Stigen Badeværelse, Stue Afføring

100% Helt nye og høj kvalitet OOTDTY Funktioner: Sikkerhed først: Vores trin skammel er udstyret med non-slip gummi strimler på alle sider for at sikre, at dit barn ikke vil bevæge sig, når man træder på en skammel.Overfladen er grå gummi dots, til at maksimere greb og sikkerhed.Den maksimale bæreevne er 170 pounds (om vandkvaliteten på 77,1

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!