Kategori

Jul Fotografering Baggrunde vægdekorationer Baggrund Nyfødte Foto Baggrund Party Baggrund XT-6187

Nyhed

kr51.59

kr73.70

-30 %

På lager

Tags: toyota ute dække, vape spole pirat, velo 6311 sadlen, velma sweatshirt, xiaomi m11 glas, xiaomi m365 bælte, wathces box blå, xiaomi m3 band 3, lille stram nederdel.

Om HUAYI HUAYI er en professionel fotografering baggrund producent,Vi har vores eget fotostudie og vores professionelle team.Baggrunden er primært målrettet til nyfødte,børn, voksne,ferier,fødselsdage,bryllupper osv.Vores designere kan designe en bred vifte af baggrunde i henhold til den enkelte kundes behov.Hvis du har brug for brugerdefineret baggrund, er du velkommen til at kontakte os.

2 typer materialer

Econ Vinyl (Standard )

Econ vinyl er de mestpopulære materiale i www.slaegtsbog.dk,Det er cost-effektiv,god farvegengivelse,klart mønster,stræk modstand.

Men ikke vaskbar,holde den væk fra vand og ild.

Materiale 2:Bomuld, Polyester

I forhold til kunst stof baggrund, bomuld, polyester og kan vaskes, holdbar problemfri,reuseable ,sammenfoldelig,ikke reflekterende.

Hvis baggrunden er beskidte,du kan smide det i vaskemaskinen.Tyk,holdbar,lyse i farven.Det er et bedre valg for fotografer.Det kan foldes til nem transport.

Addit ional afgift service,bedes du kontakte os 1.Tilføj den øverste/nederste pocket eller hole . 2.Rulle sende baggrunde med rør. 3.Særlige størrelsen tilpasses. 4.Print dit eget mønster,hvis bare det har en god opløsning. 5. Tilføj bogstaver på den baggrund til fødselsdag part fest.

Bomuld Polyester Vaskbar,rynke fri,Multi-times brug.
Oprindelse KN(Oprindelse)
Stil Børn
Model-Nummer XT-6187
Pakke Ja
Forsendelse Folde i pakken.
Type Spray Malet
pocket Kontakt venligst sælger,5-10$
Mærke HUAYI
kundetilpasset størrelse Ja,bedes du kontakte sælgeren.
kunst stof Unwashable,lille vandtæt,tynd, men let at hænge.Bedre indendørs brug.
Materiale Vinyl

Skriv en anmeldelse

Jul Fotografering Baggrunde vægdekorationer Baggrund Nyfødte Foto Baggrund Party Baggrund XT-6187

Jul Fotografering Baggrunde vægdekorationer Baggrund Nyfødte Foto Baggrund Party Baggrund XT-6187

Om HUAYI HUAYI er en professionel fotografering baggrund producent,Vi har vores eget fotostudie og vores professionelle team.Baggrunden er primært målrettet til nyfødte,børn, voksne,ferier,fødselsdage,bryllupper osv.Vores designere kan designe en bred vifte af baggrunde i henhold til den enkelte kundes behov.Hvis du har brug for brugerdefineret baggrund, er du velkommen

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!