Kategori

MANILAI Gamle Legering Krokodille Armbånd, Manchet Temperament Statement Armbånd Armbånd Til Kvinder Designer Smykker 2020

Nyhed

kr30.34

kr40.47

-25 %

På lager

Tags: armbånd cc, akryl bangle armbånd, ledrman, armbånd kvinde, brasilianske guld smykker sæt, alligator charme, cuff i sølv, bangl, armbånd egyptisk, armbånd til mænd.

Betaling:

1. For af en eller anden grund ikke er tilfreds med de varer, vi accepterer returnering og udveksling inden 7 dage efter du har modtaget din vare og du vil foretage tilbagevenden shipping cost.Vi vil behandle din retur anmodning i løbet af 2-5 dage efter vi har modtaget den returnerede vare.

2. Hvis varen er defekt, bedes du fortælle os straks, for udskiftning eller reparation.Hvis en udskiftning er ikke mulig, så en vil blive refunderet med det oprindelige betalingsmetode.

Tak skal du have.

1. Hvis du er tilfreds med de varer og vores service,Bedes du tage et minut til at efterlade os en positiv feedback med 5 stjerner,vil Vi gerne gøre det samme for dig.

2. Tøv ikke med at kontakte os for at få en bedre løsning, før du forlader en neutral eller negativ feedback, vil Vi give dig den bedste service.

Du kan kontakte os ved at efterlade os en besked på den rækkefølge, Vi vil gøre vores bedste for at svare dig inden for 12 timer.Tak for din støtte !

Nyd din shopping!!!

Armbånd Type Manchet Armbånd
Style 2 Armbånd, Armringe
Køn KVINDER
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke MANILAI
Materiale Metal
Emner Europæisk stil Hule Bred Legering Åbnet Bangles
Plating Guld-farve
Diameter Bredde
Style 1 charm armbånd
Stil Trendy
Vægt 39Grams
oprindelsessted Guangdong, Kina (Hovedlandet)
Indstilling Type Spænding Mount
Form\mønster RUNDE
Metaller Type zink Legering
farve Guld Sølv Gun Black
Model-Nummer BL781
Bøde eller Mode Mode
Lejlighed Engagement , Gift , Party,Wlfare

Skriv en anmeldelse

MANILAI Gamle Legering Krokodille Armbånd, Manchet Temperament Statement Armbånd Armbånd Til Kvinder Designer Smykker 2020

MANILAI Gamle Legering Krokodille Armbånd, Manchet Temperament Statement Armbånd Armbånd Til Kvinder Designer Smykker 2020

Betaling: 1. For af en eller anden grund ikke er tilfreds med de varer, vi accepterer returnering og udveksling inden 7 dage efter du har modtaget din vare og du vil foretage tilbagevenden shipping cost.Vi vil behandle din retur anmodning i løbet af 2-5 dage efter vi har modtaget den returnerede vare. 2. Hvis varen er defekt, bedes du fortælle os straks, for

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!