Kategori

1 Sæt Ægte Grover Vintage Guitar Machine Heads-Tunere Nikkel Tuning Pinde V97 Fra Taiwan

Nyhed

kr109.87

kr127.75

-13 %

På lager

Tags: broen guyker, guyker, grover, tuner, Sort Nikkel, gtmedia, tuner pind, GOTOH, original grover machine head, vintage elektriske guitar tunere.

1.Forsendelse og Sporing af told, afgifter og MOMS er ikke inkluderet i varens pris, køberen skal betale for dem.Selvfølgelig vil vi forsøge vores bedste for at angive værdien så lavt som vi kan gøre.Tracking nummer nogle gange ikke fungerer korrekt, hvis du har noget problem i, levering og sporing, bedes du kontakte os først, vi vil hjælpe dig. 2.Returnering og refundering, Hvis du har et problem, klager, spørgsmål eller problemer, bedes du kontakte os først.Vi vil hjælpe dig med at sortere det ud.Nem returnering og refundering: hvis du ønsker at returnere en vare, alt du skal gøre er at sende os det klare billede at vise, at den er defekt eller beskadiget, vil vi gennemgå den og kontakte dig for en returnering eller refusion. 3.Feedback og Kontakt Os, Hvis du er tilfreds med denne ordre, bedes du give os positiv feedback, det vil virkelig hjælpe os med at forbedre vores produkt og service.Du er velkommen til at kontakte os via www.slaegtsbog.dk besked, eller du kan tale med mig om trademanager, når vi er online, besked vil blive besvaret i 24 timer (op til 48 timer i ferie eller weekend). 4.Se mere i vores butik med vores brand, at Vi er et kvalitetsmærke, ønsker at opbygge en velfungerende og pålidelig forretning forhold.Så vi er ikke kun at sælge produktet, også den service.En smag ordre er velkommen, før bulk køb.Purchse mængde kan være fleksibel.Hvis du har brug for noget, vi ikke listen, eller forslag, kan du lad os vide.Vi vil se, hvad vi kan gøre.

Type tuner
Mærke guyker
Model-Nummer Grover V97

Skriv en anmeldelse

1 Sæt Ægte Grover Vintage Guitar Machine Heads-Tunere Nikkel Tuning Pinde V97 Fra Taiwan

1 Sæt Ægte Grover Vintage Guitar Machine Heads-Tunere Nikkel Tuning Pinde V97 Fra Taiwan

1.Forsendelse og Sporing af told, afgifter og MOMS er ikke inkluderet i varens pris, køberen skal betale for dem.Selvfølgelig vil vi forsøge vores bedste for at angive værdien så lavt som vi kan gøre.Tracking nummer nogle gange ikke fungerer korrekt, hvis du har noget problem i, levering og sporing, bedes du kontakte os først, vi vil hjælpe dig. 2.Returnering og refundering,

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!