Kategori

10STK AQY414EHAX SOP4 SMD pin silketryk 414EH relæ 1b normalt lukket kontakt

Nyhed

kr49.75

På lager

Tags: blottere relæ 10wx2, frugt undertøj til børn, orange tumblr ting, masse elektronik salg, flash hot shoe klemme, flash iphone-program, flash iphone sticker, paddington iphone 5s, paddle board 14 fod.

Der er mange bestande, der ikke på hylderne, hvis det er nødvendigt, bedes du angive modeller eller billeder til os.Alle produkter, garantien 3 måneder.

Forsendelse Aramex giv kopi af ID-kort(tag foto).Mail post politiske ændringer i den russiske Føderation, de køber, skal skriftligt fulde navn.

1.Sørg for din leveringsadresse er korrekt,at Vi støtter overførsel af ePacket(USA), Kina Post Standard Express, Hong Kong Post, DHL, EMS og DHL Global Mail og meget mere.(Standard Shipping Hurtigere end Mail) Forsendelse ePacket ,HongKong Post ,DHL Global Mail: omkring 10-30 dage(Enkelte lande eller endnu længere)

2.Vi vil sende varerne med i 1-3 dage efter din betaling, er du kontrollere ved at www.slaegtsbog.dk.Hvis du køber mere, har Vi flere tilbud

Nogle Europæiske lande Med DHL Global Mail

Af EMS: ca 5-10 dage(Enkelte lande eller endnu længere)

Ved DHL: omkring 3-7 dage(Enkelte lande eller endnu længere)

Udskiftning/Ombytning/Refundering

(1) Vi accepterer udveksling inden for 14 dage efter modtagelsen til defekt vare.Og vi vil refundere dine penge tilbage.I mellemtiden er du nødt til at give os nogle beviser, såsom billedet, for at vise os, at det er defekt.

(2) Hvis du køber en forkert vare, pls kontakte os straks, og vi vil levering af en anden ret, hvis vi har.Men du har brug for at få råd til alle omkostninger, herunder oprindelige fragt, håndtering og retur fragt, osv.

(3) Unwished returnering af produktet vil blive opkrævet en 15% udsætning gebyr kun, hvis varen er det samme som, som vi sendte ud.Køber skal betale for forsendelse gebyr for at sende varer tilbage.

(4) Hvis den returnerede vare er ikke det samme som, som vi sendte ud til dig, såsom ødelagt, er du nødt til at betale for det.Adressen på pakken er ikke vores, det er postmand adresse.Så, please DON\'T SKIB TIL DENNE ADRESSE.Kontakt os for afsenderadressen

Feedback

Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Hvis du er tilfreds med vores service, bedes du vurdere de oplysninger om transaktionen, www.slaegtsbog.dk med en Perfekt"5 Stjerner", og efterlade os en positiv evaluering feedbacks.Hvis du ikke er tilfreds med de varer, du har bestilt, bedes du kontakte os inden de forlader negativ feedback, Vi vil arbejde med dig for at løse problemet.Tak!'

Kontakt Belastning Lavt Strømforbrug
Strømkilde AC
Pakke Størrelse 15cm x 13cm x 5cm (5.91in x 5.12in x 1.97in)
Model-Nummer 0
Spænding 0
Beskytte Funktion Epoxy
Pakke Vægt 0.1kg (0.22lb.)
Enhed Type masse (10 stk/masse)
Brug Generelt Formål
Teori Solid State Relæ

Skriv en anmeldelse

10STK AQY414EHAX SOP4 SMD pin silketryk 414EH relæ 1b normalt lukket kontakt

10STK AQY414EHAX SOP4 SMD pin silketryk 414EH relæ 1b normalt lukket kontakt

Der er mange bestande, der ikke på hylderne, hvis det er nødvendigt, bedes du angive modeller eller billeder til os.Alle produkter, garantien 3 måneder. Forsendelse Aramex giv kopi af ID-kort(tag foto).Mail post politiske ændringer i den russiske Føderation, de køber, skal skriftligt fulde navn. 1.Sørg for din leveringsadresse er korrekt,at Vi støtter

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!