Kategori

938D Mini Pincet YIHUA Lodning Station Bærbare 110v 220v YIHUA Lodning Station til Lodning Tang

Nyhed

kr43.85

kr67.50

-35 %

På lager

Tags: varme 938d, ovn smt, hårtørrer station, yihua 853d, yihua 8786di, Lodning Station, yaxum soldering station, spout yihua 850, watch 907a, strygejern lodde.

Pakke liste: A: 938D lodning jern 1 X jernramme 1

B: 938D lodning jern 1 X jernramme 1 X Varme core 2

C: den varme core 2

1. let og transportabel, og med en hånd, der holder det!

Varm prompt: til Manuel måling, der er fejl om ± 5 mm.

2. Nyt design svejsning

Parallelt pincet til at varme i begge ender af elektroniske komponenter i lodde fælles, det er let at fjerne komponenter, lodde de to lodninger på et tidspunkt, det har forbedret effektiviteten af parret;

3. det har den funktion

° F / ° c-TWO-WAY-of-VIEW-of-the-TEMPERATUR-af-EN-TASTATUR SKIFT

℉/℃ Opbevaring Tem.display-tilstand er egnet til de mennesker, der kommer fra mange forskellige lande.en tastaturet og skifte, hurtigere og mere bekvemt for dig.

Den 10-minutters Auto-søvn

Han fik lov til at opholde sig mere end 10 minutter til at gå i sleep-mode, og temperaturen falder til 200 ° c, dette projekt er ikke kun for sikkerhed, men det kan også reducere potentialet for antydninger af rust, så at prelong livet af din brug af disse tips. 4. bedste kunst og kunsthåndværk en Kvalitet Hjørnestenen i Dual-tekniske Data

På hver side af ledninger og kredsløb er svejset til de dele af svejsningen, som er baseret på både princippet om en fast linje på-tråd til svejsning er mest pålidelige og langtidsholdbare.

Temp.nøjagtighed & stabil

I almindelighed, 300 ~ 400 ° c, det er vores almindeligt-rækkevidde på 200 ~ 300 ° c temperaturområde lav (omkring 400 ° c er den højeste temperatur, vi sjældent nødt til at gøre dette.

Vinduet er en visning af temperaturen på skærmen, beskyttelse af øjne en snow flake (3 LED digitalt display)

Overfladen af skærmen er i form af kerner, flager af sne, når der sammenlignes med traditionelle, fuld-skærm gennemsigtige, og øge funktionen af anti-blænding.

Høj temp.Kabel, silicone på håndtaget af en loddekolbe

Vi leverer en høj temp.Kabel -, silikone case, og der er nogen hoppede af den høje temperatur.

Model-Nummer YIHUA 938D

Skriv en anmeldelse

938D Mini Pincet YIHUA Lodning Station Bærbare 110v 220v YIHUA Lodning Station til Lodning Tang

938D Mini Pincet YIHUA Lodning Station Bærbare 110v 220v YIHUA Lodning Station til Lodning Tang

Pakke liste: A: 938D lodning jern 1 X jernramme 1 B: 938D lodning jern 1 X jernramme 1 X Varme core 2 C: den varme core 2 1. let og transportabel, og med en hånd, der holder det! Varm prompt: til Manuel måling, der er fejl om ± 5 mm. 2. Nyt design svejsning Parallelt pincet til at varme i begge ender af elektroniske komponenter

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!