Kategori

Høj Kvalitet HD Vandtæt 10X36 Monokulare Teleskop BAK4, Fuld af Kvælstof Kikkert Med Telefon Adapter Til Jagt, Turisme

Nyhed

kr109.81

kr183.02

-40 %

På lager

Tags: bresser telescope, 10x50 kikkert, riffelsigte visionking, telescop, monokulare telescop, for at videresælge, barn kikkert, binokulær kikkert af høj kvalitet, kikkert monokulare månen, kikkert professionel bynolyt.

Høj Kvalitet HD Vandtæt 10X36 Monokulare Teleskop BAK4, Fuld af Kvælstof Kikkert Med Telefon Adapter Til Jagt, Turisme

Produkt Beskrivelse 1.10x36 monokulare: En kompakt, letvægts design gør denne monokulare yderst bærbare, så du kan tage det med på et eventyr. 2.BaK4 prismer giver skarpe billeder og maksimal lystransmission og et twist-up øjestykke skaber problemfri fokus. 3.Vandtæt design modstår elementer. 4. Pakken indeholder: høj kvalitet taske, linse rengøring klud, Telefon adapter, og neck strap.

1. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.Alle ordre vil blive afsendt inden for den lovede behandling tid(til at arbejde dag-udelukker weekender og helligdage) 2. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 3. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen, 4. vi vil skrive "gave eller prøve" og passende værdi pris på fakturaen for at hjælpe købere med at minimere eller undgå told og gebyr,kan du efterlade en note i orden, hvis du har nogen forslag. 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po #. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.slaegtsbog.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt (er) er (er) ikke som annonceret. 1. 14 måneder Fabrikanten `s begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og / eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti. 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Vi sætter pris på 5-stjernede positiv feedback, Det er godt for vores langsigtede forretning.Vi vil også lade den samme feedback til dig

Type Monokulare
Eye Linse Diameter 18mm
farve black
pels Fuldt multilayer Grøn coated
Prisme BAK4
Synsfelt 6.8 grad
Model-Nummer WP1036
Mærke ASKCO
Objektiv Diameter 36mm
Forstørrelse 10x
Størrelse 128X45mm
Navn HD 10X36 vandtæt monokulare zoom teleskop kikkert

Skriv en anmeldelse

Høj Kvalitet HD Vandtæt 10X36 Monokulare Teleskop BAK4, Fuld af Kvælstof Kikkert Med Telefon Adapter Til Jagt, Turisme

Høj Kvalitet HD Vandtæt 10X36 Monokulare Teleskop BAK4, Fuld af Kvælstof Kikkert Med Telefon Adapter Til Jagt, Turisme

Høj Kvalitet HD Vandtæt 10X36 Monokulare Teleskop BAK4, Fuld af Kvælstof Kikkert Med Telefon Adapter Til Jagt, Turisme Produkt Beskrivelse 1.10x36 monokulare: En kompakt, letvægts design gør denne monokulare yderst bærbare, så du kan tage det med på et eventyr. 2.BaK4 prismer giver skarpe billeder og maksimal lystransmission og et twist-up øjestykke skaber problemfri

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!