Kategori

Gogo Yubari Uniform Cosplay Kostume

Nyhed

kr176.88

kr196.53

-9 %

På lager

Tags: gogo, japansk skole uniform, monokuma, dag jojo cosplay, danganronpa, elsker levende skole uniform, gogo outfit, grand hotel guld, alastor, cosplay ddlc.

Produktets Stand : Ny

Forsendelse Meyhods: Ved China Post Luft / EMS

Shipping Time: 15-26days ( CPAM(GRATIS) ), 5-13days ( EMS )

Sted Oprindelsesland: Lavet I Kina

Denne kjole kan tilpasses, hvis der er behov for andre antal kan give mig efterlade en besked under størrelse

Om Produktet

Alle vores produkter er de samme som hvad billederne viser. (Bemærk acceptere, at der ville være mindre forskel på grund af lyset i at fotografere.) Hvad du ser, er hvad du vil få.Hvis du interesserer dig for detaljer, en masse, så tjek vores detaljerede billeder, lige så omhyggeligt som muligt.Vi forsøger vores bedste for at tilbyde dig den all-around fotos af vores produkt.

Om Shipping Adresse

Bemærk sørg for, at den adresse, du sætter, når du placerer ordrer i www.slaegtsbog.dk der er ret.Vi ville sende varen til den adresse, der er tilbage i www.slaegtsbog.dk.kom.Hvis det sker, at du ønsker at ændre adressen, bedes du venligst skrive i www.slaegtsbog.dk for note.

Om Pakke

Alle vores produkter vil blive behandlet inden afsendelsen, og at det ville være godt pakket i tilfælde af, at det ville blive beskadiget i fragt.

Om Shipping Metoder og Forsendelse Dage

Efter modtagelse af din ordre, vil vi arrangere en forsendelse inden for 12 dage.Hvis du vil have os til at sende med Kina Post, luftpost , det ville tage længere tid om at ankomme.Det er cirka 15 til 60 dage. (Obs: Tyrkiet og Brasilien købere vælg ikke denne metode, da den ikke kan komme i Tyrkiet og Brasilien.) Hvis du ønsker at få varen hurtigere, kan du vælge DHL eller EMS.Tag USA som eksempel, ville det tage omkring 5 til 7 dage til at ankomme i EMS og 3 til 5 dage med DHL.Hvis du gerne vil spore din ordre, kan du gå til for detaljer eller E-mail os for ch ecking.Når vi sender pakken, rederiet kontrol, når pakken sendes.Så vent for pakken at ankomme.Hvis det tager længere tid end forvente, så fortæl os om vi ville ind og skynde rederiet.

Om Feedback

Feedback er meget vigtig for os.Når du har modtaget et produkt fra os, vil vi sætte pris på det, hvis du lader positiv feedback (5 stjerner) i vores butik.Men hvis du ikke er tilfreds med vores produkt, kan du kontakte med os, for det første, inden de forlader feedback.Vi ville sætte pris på det, hvis du lad ikke negative feedback, uden at fortælle os.Vi vil gøre vores bedste for at give løsning, når du sagde at købe erfaring er ikke så god som forventet.Kommunikation er meget vigtig.Du kunne vise os positive tilbagemeldinger, du har lavet til os

når du ønsker at placere flere ordrer hos os.Vi vil give dig rabat på varer i den fremtidige ordrer.

Om Returnering Af Produktet

Du bedes informere os, før du sender tilbage produkter, så vi kunne modtage produktet uden problemer.Brug boksen til at pakke det produkt, således at det ikke vil blive beskadiget, mens forsendelse.Og du må forstå, at vi gør det refusion når vi har modtaget varen tilbage.Og vi kan ikke refusion, når varen er dårlig til videresalg.

Din tilfredshed er vores højeste prioritet.Vi vil gøre vores bedste for at tilbyde dig vores bedste service og de bedste produkter.

Element Type Sæt
Navn På Afdeling Voksen
Kilde Type animationsfilm
Komponenter Nederdele
Tegn Kujo Jotaro
Til Særlig Anvendelse Kostumer
Køn Unisex
Mærke fe dreamer
Materiale Polyester

Skriv en anmeldelse

Gogo Yubari Uniform Cosplay Kostume

Gogo Yubari Uniform Cosplay Kostume

Produktets Stand : Ny Forsendelse Meyhods: Ved China Post Luft / EMS Shipping Time: 15-26days ( CPAM(GRATIS) ), 5-13days ( EMS ) Sted Oprindelsesland: Lavet I Kina Denne kjole kan tilpasses, hvis der er behov for andre antal kan give mig efterlade en besked under størrelse Om Produktet Alle vores produkter er de samme som hvad

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!