Kategori

Off Skulderen Vintage Lange Ærmer Bryllup Kjole Hvid Elfenben Havfrue Stil Kapel Tog Skræddersyet Vestido De Novia

Nyhed

kr491.33

kr1 228.34

-60 %

På lager

Tags: acsac mans håndtaske, akryl tip 50 stk, acsesorius fiskeri, acsesoris badeværelse, acryllic klar æske, akryl røde negle, akryl uld tørklæde, baby retter koreansk, akryl, træ, foto.

Velkommen Til Vores Butik

1. Kjoler omfatter ikke nogen accessaries såsom slør, handsker, underkjole inde og så videre.Budgivning er kun for den kjole!Hvis du ønsker accessaries, bedes du kontakte os!

2.når du afgiver ordren, hvis du ikke er en standard størrelse ,så skriv din detaljerede størrelse klar.hvis du er en standard størrelse, så tjek vores størrelse chart, at vi gør den kjole størrelse ifølge vores størrelse chart.

3.Vi foreslår, at du vælger kniplinger op, som er bedre til at tilpasse størrelsen til at passe din krop bedre.

4.Kjole kan gøres i en brugerdefineret størrelse, farve, design.Vi anbefaler stærkt, at du finder en professionel skrædder til at måle, for at du omhyggeligt følger de Brugerdefinerede mål Retningslinje før du køber en kjole online.

Da computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT skærm og LCD-cscreen, farve forskel kan ikke undgås, så vi kan ikke garantere, at farven af vores produkter vil være excetly samme som de billeder du så forstå venligst, at.Hvis du er meget meget strenge i farve, bedes du kontakte os først, før du placerer en ordre.Tak.

1. Forsendelse omkostninger: Klik;"Forsendelse og betaling"fanen på produktet detalje side, og du vil se at de levering detaljer.Du kan beregne portoen ved at indtaste de krævede oplysninger.

2. Tid i transit: Transit varierer med forskellige levering metoder.

3. Item Processing Time: behandlingstiden for en bestemt rækkefølge varierer med produkt-type og materiel status.For det meste, at behandlingstiden kan være 3 til 15 arbejdsdage.

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan. 1.Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 3 dage efter din modtagelse af varer. 2.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion. 3.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage. 4.Dimensionering eller Passe Spørgsmål : Som alle vore kjoler er håndsyede og kunden, der er skræddersyet den færdige kjole kan variere fra omkring ±1 tomme i den angivne målinger.For at sikre, at din kjole vil stadig passe dig perfekt, vore skræddere har skabt alle vore kjoler med ekstra stof i sømmene for at give mindre størrelse modifikationer for at være let.Hvis du finde de produkter, der ikke er egnet for dig og har du spørgsmål, kan du kontakte os direkte. 5.Farve Mismatch : Forskelle i farve kan være forårsaget af nogle andre grunde, såsom farve refleksion på skærmen, belysning, baggrund osv.Men hvis du mener, at varen er modtaget i forkert farve, bedes du kontakte os for at se, om en returnering eller refusion er muligt.

Halsudskæring Sweetheart
Element Type Kjoler Til Bryllup
Brudekjole Stof Tyl
Ærme Stil Almindelig
For Gravide Kvinder Ja
Med indbygget Bh Ja
Talje Naturlige
De Faktiske Billeder No
Mærke srui sker
Back Design lynlås
Kjoler Længde Gulv-Længde
Dekoration Blonder
Toget Chapel-Slæb
Silhuet Mermaid/Trumpet
Mode Element Simpel
Ærme Længde(cm) Fuld
Model-Nummer r029

Skriv en anmeldelse

Off Skulderen Vintage Lange Ærmer Bryllup Kjole Hvid Elfenben Havfrue Stil Kapel Tog Skræddersyet Vestido De Novia

Off Skulderen Vintage Lange Ærmer Bryllup Kjole Hvid Elfenben Havfrue Stil Kapel Tog Skræddersyet Vestido De Novia

Velkommen Til Vores Butik 1. Kjoler omfatter ikke nogen accessaries såsom slør, handsker, underkjole inde og så videre.Budgivning er kun for den kjole!Hvis du ønsker accessaries, bedes du kontakte os! 2.når du afgiver ordren, hvis du ikke er en standard størrelse ,så skriv din detaljerede størrelse klar.hvis du er en standard størrelse, så tjek vores

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!