Kategori

5.0" Original For Huawei Nova 2 Display PIC-L29 PIC-L09 PIC-LX9 LCD Touch Skærm Digitizer Assembly Dele Med Ramme

Nyhed

kr140.95

kr183.02

-22 %

På lager

Tags: displayet til huawei nova 3, brasilien kjole, dække huawei nova smart, ære, onyx boox poke 3, huawei nova, huawei nova 2 lcd-skærm, sagen huawei y5p, sagen huawai, huawei mya l23.

Læs før du køber:

1. Hvis du modtager pakken, skal du kontrollere, om produktet er i god stand.Hvis pakken er beskadiget, skal du ikke acceptere pakken, og returnere den til os.Vi garanterer enhver skade forårsaget af en transport ulykke, men en video af åbne pakken skal være leveret inden for 48 timer efter modtagelsen.Hvis du kun levere fotos og ikke give videoer, vil vi nægte at kompensere!

2. Bemærk test før installation af LCD - (kun tilslutte LCD-bundkort til test) .Dette er meget vigtigt for garanti.Vi ved, at LCD-skærme er tilbøjelige til problemer.Hvis du ikke er tilfreds med produktet, bedes du underrette os inden for 3 dage fra modtagelsen af pakken (real fotos, videoer og andre beviser skal fremlægges, især "MSMADE" label til at bevise, at du købte produktet, for os) , så vi vil yde Erstatning / tilbagebetaling service.Hvis LCD-skærmen er beskadiget efter installation, garantien vil blive annulleret.Ordrer kan ikke refunderes!Hvis du er tilfreds med det produkt, efter testen.Du kan derefter installere det på din telefon.Hvis du har problemer med installation af LCD-skærmen og har ikke prøvet det før installationen, vil vi ikke være i stand til at give enhver menneskelig fornuft og til at afvise sådanne tvister, tak!

3. Før testning og installation af LCD-skærmen, så sluk for enheden, og tag batteriet!Andre fornuftige ting ikke arbejde!

4. Hvis projektet er mere end 7 dage, projektet anses for at have været brugt.Vi vil kun give en udskiftning ved modtagelse af din returpakke.

5. Pakken indeholder:

LCD-display og reparation værktøjer .

OPMÆRKSOMHED

1. Hvis LCD-skærmen er allerede installeret og fandt nogle problemer.Send det tilbage til os inden for 3 dage.Hvis LCD-skærmen ikke er beskadiget eller er beskadiget, vil vi sende dig en erstatning (tilbagevenden shipping gebyr vil blive betalt af dig, vil vi betale afsendt en ny forsendelse gebyr.

2. Hvis den skærm, der kan arbejde godt ,venligst forlade os 5 stjerner posotive tilbagemelding,hvis varen ikke kan fungere godt ,skal du ikke lade os negativ anmeldelse.kontakt os venligst, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet

3. Du bedes kontakte os, før åben konflikt, tage fotos & video sender til os.Vi vil undersøge, hvad der sker på det.og laver en løsning ASAP.

4. Du kan få 180 dages garanti for det ikke-menneskeskabte skader på det.

5.Dette er ikke en nem opgave for en person, der ikke har erfaring med at skifte skærmen.Vi kan ikke dække eventuelle brugerfejl.

Garanti er ugyldig, hvis:

1. LCD-Displayet eller tryk brydes af menneskeskabte årsager.

2. Lim eller holde skærmen for at enheden, før du kan teste det arbejde.

3. Vand-i-skærmen.

4. Selv at reparere eller skille ad uden tilladelse fra vores side.

5. Garanti-mærket er fjernet.For at beskytte skærmen, skal du slukke telefonen, før udskiftning.

For at nedsætte risikoen for skader, vil vi råde dig til at reparere det på din lokale reparation butik.

farve Sort,Hvid,Guld
Engros priser Kontakt Os For Engrospris
Skærm > 3"
Materiale IPS
Størrelse 5.0 inch
Model-Nummer For Huawei Nova 2 PIC-L29 PIC-L09 PIC-LX9
Touch-Skærm Type Kapacitiv Skærm
Ds Støtte drop shipping
oprindelsessted Shenzhen,Kina
Leveringstid 2 Business Dage
Kvalitet IPS skærm
LCD-Kit Ja
Display Opløsning 1920x1080
QC 100% Testet arbejde
Punkt Betingelse Ny
Kompatible Mærker Huawei
Mærke Huawei
Pakning Papir kasse,Bubble taske
Type LCD - & Touch Screen Digitizer

Skriv en anmeldelse

5.0

5.0" Original For Huawei Nova 2 Display PIC-L29 PIC-L09 PIC-LX9 LCD Touch Skærm Digitizer Assembly Dele Med Ramme

Læs før du køber: ​ 1. Hvis du modtager pakken, skal du kontrollere, om produktet er i god stand.Hvis pakken er beskadiget, skal du ikke acceptere pakken, og returnere den til os.Vi garanterer enhver skade forårsaget af en transport ulykke, men en video af åbne pakken skal være leveret inden for 48 timer efter modtagelsen.Hvis du kun levere fotos og ikke

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!