Kategori

Gratis forsendelse, test arbejde oprindelige T500HVN01.1 CTRL BD 50T03-C0H/C/G Logic Board

Nyhed

kr138.19

På lager

Tags: knivbladet bd 100, klingen diamond, tcon bestyrelsen metz, tavlet, android tablet, bd 100 knive, sansui tcon bestyrelsen, biograf bd 100, sanyo tcon bestyrelsen, tcon bestyrelsen samsung.

Forsendelse metode :

Kina post, luftpost,15-60days ankomme,.kontakt os, hvis du har brug for anden forsendelsesmetode.

Kvalitet : 100% testet før levering .

Garanti : 2 måneder garanti.

Bemærk :

Kære internationale Kunder,ltd.Tak for støtter og stoler på os.Vi altid forsøger at tilbyde kunden den bedste service og produkter af høj kvalitet.Din tilfredshed er vores første prioritet!når du køber tilbehør har vi tester alle vores dele, før du er klar til at sende, når du køber power board og fikseringsenhed, bedes du give mig din nødvendig spænding, status eller andre oplysninger.

Regulering og forslag:

(1) Vi accepterer kun Ali-betal her..

(2) Hvis du har brug for at bestille en stor mængde, bedes du kontakte os via e-mail, vil vi give dig den bedste rabat.

(3) importafgifter, skatter og afgifter, er købers ansvar.

(4) Vores shipping metode, der er gratis forsendelse ved China post air mail, ankommer tid er 15-60days,nogle fjernt land har brug for mere end 60days , Sælger er ikke ansvarlig for levering tid, Det er fastsat af transportøren, undtagen Helligdage, og kan variere med pakke og destination.Hvis leveringen er forsinket eller varer, der er beskadiget i transit, bedes du e-mail til os.

(5) Hvis du har brug for anden forsendelsesmetode,bedes du kontakte med os,kan vi give følgende forsendelse metode: DHL,EMS,UPS,TNT,FEDEX.

(6) indtal besked for at informere os om, hvor meget værdi at erklære,at hvis køber ikke herom, for at sikre, at køber får for skattefri ved import, vil vi erklære det som en "GAVE" med en lavere værdi.Denne lavere pris, der ikke afspejler den samlede pris, du har betalt, eller markedsværdien af det produkt, og gælder muligvis ikke for lande med forskellige told-regler.Eventuelle afgifter eller gebyrer, der er købers ansvar.

(7) Vi vil sende varen indenfor 2-3 dage efter modtaget betaling.

(8) For hurtig og sikker levering grundene til, at vi kun vil sende ordrer til den leveringsadresse du har bekræftet med Escrow.Angiv den korrekte adresse & kontakt telefonnummer.

Politik:

1>> Vi lover, at alle produkter er testet inden levering!

2>> kan Køberen returnere varen i den originale emballage inden for 5 dage efter modtagelse, hvis du ikke er tilfreds med det,/ vil Vi refundere dig eller sende erstatning til dig inden for 2-3 arbejdsdage efter varen er modtaget.

3>> Hvis varerne ikke er descried som vi lover, kan du kontakte os på at refundere penge eller bytte en rigtige for dig.

4>> De produkter, let at skade under transporten, så kan du åbne, og marker afkrydsningsfeltet, og produkt, når du får varen, hvis kassen er ødelagt forskellig form, bedes du tage et foto og dokumentation for den beskadigede boksen, og spørg så postbudet til at bekræfte situationen.På denne måde, når du giver mig dit bevis for, at vi kan spørge til rederiet for at kompensere os.Det er vigtigt, og vil beskytte vores fortjeneste.

5>> hvis produkter ikke virker, når du har modtaget det , kan der være mange grunde.Kontakt os venligst, vi vil forsøge at løse problemet , hvis du ønsker at sende det tilbage ,vi er ikke ansvarlig for den vende tilbage shipping gebyrer.Men vi sender en anden til dig gratis forsendelse fra Kina post air mail,når vi får den problematiske produkt.

Feedback:

A. Kundernes tilfredshed er meget vigtig for os.Vær venlig ikke at efterlade nogen neutral eller negativ feedback, før at kontakte os .Negativ feedback er ikke den bedste måde at løse ethvert problem.Vi kan arbejde sammen om at løse en eventuel tvist.

B. Du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra skat vil ligge forud for budgivning eller købe

C. Bedes du give os positiv feedback, hvis du er tilfreds med produktet.Vi vil svare dig med alle spørgsmål inden for 24 timer, og prøv at sikre dig, før du forlader feedback.

Skærm Type Kapacitiv Skærm
Kompatible Mærker Universal
Skærmstørrelse >13 Tommer
Produkt Type Tablet LCD -
Mærke BUBPPOO
Model-Nummer T500HVN01.1 50T03-C0H/C/G

Skriv en anmeldelse

Gratis forsendelse, test arbejde oprindelige T500HVN01.1 CTRL BD 50T03-C0H/C/G Logic Board

Gratis forsendelse, test arbejde oprindelige T500HVN01.1 CTRL BD 50T03-C0H/C/G Logic Board

Forsendelse metode : Kina post, luftpost,15-60days ankomme,.kontakt os, hvis du har brug for anden forsendelsesmetode. Kvalitet : 100% testet før levering . Garanti : 2 måneder garanti. Bemærk : Kære internationale Kunder,ltd.Tak for støtter og stoler på os.Vi altid forsøger at tilbyde kunden den bedste service og produkter af høj

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!