Kategori

Aluminium Auto Indsugningsmanifold Swirl Klap Blind Plug Kit Stik Til Opel For Saab For Fiat For Alfa Romeo 1.9 Z19DTH

Nyhed

kr54.35

kr66.27

-17 %

På lager

Tags: Alfa romeo 156, 9 5 saab, alfa brera, sagen saab nøgle, manometer kølemiddel, karburator manifold, 2az fe, 595 abarth, Alfa, 1.9 cdti.

Funktioner:

1. Separat ikke-destruktiv udskiftning: Dette produkt understøtter separat ikke-destruktiv udskiftning, så du kan tilslutte korrekt uden at skære eller splejsning, spare omkostninger.

2. Streng kvalitetskontrol standarder: Dette produkt er bygget og testet i henhold til strenge kvalitetskontrol standarder, og er meget sikker.

3. Aluminium legering materiale: Dette produkt er fremstillet af aluminium legering materiale, som er miljøvenligt, smukt og holdbart, og ikke let til skade.

4. Nem at installere: Dette produkt er nemt at installere og støtter ikke-destruktiv installation, så du kan installere det selv.

5. Stærke kompatibilitet: Dette produkt er egnet til Opel, for Saab, for Fiat, for Alfa Romeo modeller.Det er fuldt kompatibel og kan være direkte udskiftes.Det er meget praktisk.

Beskrivelser:

1. Dette produkt er egnet til Opel, for Saab, for Fiat, for Alfa Romeo modeller.Det er fuldt kompatibel og meget praktisk.

2. Dette produkt er let at installere, robust og holdbar, og strengt i overensstemmelse med kvalitetskontrol, meget bekvemt.

Specifikationer:

Farve: Sølv

Størrelse: 22*13mm

Montering: Til Opel For Saab For Fiat For Alfa Romeo

Materiale: aluminium legering

Pakke Inkluderet:

1 x 1,9 Z19DTH indsugningsmanifold plug-vortex-flap

Bemærkninger:

1.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2.Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.

Element Vægt 0.04kg
Mærke CNSPEED
Oprindelse KN(Oprindelse)
Producent Varenummer Andre
Item Bredde 13mm
Item Længde 22mm

Skriv en anmeldelse

Aluminium Auto Indsugningsmanifold Swirl Klap Blind Plug Kit Stik Til Opel For Saab For Fiat For Alfa Romeo 1.9 Z19DTH

Aluminium Auto Indsugningsmanifold Swirl Klap Blind Plug Kit Stik Til Opel For Saab For Fiat For Alfa Romeo 1.9 Z19DTH

Funktioner: 1. Separat ikke-destruktiv udskiftning: Dette produkt understøtter separat ikke-destruktiv udskiftning, så du kan tilslutte korrekt uden at skære eller splejsning, spare omkostninger. 2. Streng kvalitetskontrol standarder: Dette produkt er bygget og testet i henhold til strenge kvalitetskontrol standarder, og er meget sikker. 3. Aluminium

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!