Kategori

Tandpleje Klinik Element Disponibel Micro Brush Tips Lange Børster Til Dental Meterial Forsyninger

Nyhed

kr29.54

kr35.99

-17 %

På lager

Tags: magsafe1, suge-tip, magsaf, skinny jeans med lynlås forneden for mænd, avis t-shirt, pen-drev metal thor, dental, ledningen macbook, pen-drev, metal, træ, pen-drev metal-pink.

RM3125842842858470

Beskrivelse:

1.Designet til brug sammen med mange af lim, kosmetik, og kemikalier, herunder alle barske dental kemikalier.

2.Engangsbrug, så clean-up er nemt og tværs-ikke forekommer forurening

3.Mange anvendelser på tværs af flere felter, herunder hobby, kosmetiske, og dental

4.Fleksibel Børste giver dig mulighed for at justere vinkel og længde for præcis ansøgning

5.Professionel kvalitet disponible børster er ideelle til tandklinik bruger

Fordel:

Micro Applikatorer er yderst fleksibel mikro børster, der kan anvendes til en bred vifte af anvendelser i flere forskellige felter, herunder professionel tandlæge applikationer, comsmetic anvendelse, eller til hobby brug.Blandt andre, specifikke anvendelser omfatter Hæmostatisk løsninger;at Afsløre løsninger;Fugemasser;Dycal applikationer, Ætsemidler;Binding agenter;Hulrum indvendig beklædning;Fluor lakering;Øjenvipper Forlængelse af Graften;Make up Sticks Værktøjer.De er i stand til at blive bøjet og trukket i mange forskellige former og længder for at opnå en meget præcis ansøgning.Børste-hoveder er modstandsdygtige over for kemikalier, og stå op til selv de hårdeste stoffer, der anvendes i dental arbejde.

1.Disponibel micro børste, justerbar vinkel og længde, også i vid udstrækning bruges i tandlæge, justerbar vinkel og længde.

2.Blød precision engangs børste applikatorer oprindelige bøjelig børste applikatorer fordele: kemikalie-resistent fibre, der holder op til de hårdeste dentale materialer.

3.Den børste der er mulighed for større kapacitet og bedre udjævning og-spredning til handling.

4.Almindeligt anvendte med hvidtning agenter, ætsemidler, limning agenter, tætningsmidler, desensitizers, klæbestoffer og harpikser.

5.Støbt hoved design, bøjer til enhver vinkel med nogen hoppe tilbage; ikke-linting, ikke-absorberende, kemisk resistent børster.

6.Engangsbrug, til at fjerne clean-ups og krydskontaminering; Præcision, der er fremstillet med en ensartet kvalitet; fås i bløde og stive hoved børster.

Instruktion:

Opbevaring:

Holde tørt, køligt sted og undgå sollys

Dette produkt kan være bestemt til brug ved en sundhedspleje professionel brug.Sælger kan bede dig om at bevis du er en autoriseret sundhedsperson er berettiget til at købe og anvende disse produkter i dit land.

Mærke CHIHIRO PLEJE
Råvare Kvaliteten Certificering FDA
Størrelse L/M/S
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Plast

Skriv en anmeldelse

Tandpleje Klinik Element Disponibel Micro Brush Tips Lange Børster Til Dental Meterial Forsyninger

Tandpleje Klinik Element Disponibel Micro Brush Tips Lange Børster Til Dental Meterial Forsyninger

RM3125842842858470 Beskrivelse: 1.Designet til brug sammen med mange af lim, kosmetik, og kemikalier, herunder alle barske dental kemikalier. 2.Engangsbrug, så clean-up er nemt og tværs-ikke forekommer forurening 3.Mange anvendelser på tværs af flere felter, herunder hobby, kosmetiske, og dental 4.Fleksibel Børste giver dig mulighed

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!