Kategori

Ortoluckland Nye Piger Sko Lille Baby Efterår Og Vinter Støvler Børn Ortopædiske Sko Foråret Flade Fødder Ortopædisk Ankel Støvler

Nyhed

kr283.19

kr534.33

-47 %

På lager

Tags: ungdom pige støvler, mænd casual sko til efterår og vinter, født baby sko, fod, ortopædiske sko, barn ortopædiske sko, pro ortopædiske, hr. baby sko, baby sko nyfødte børn, fødder pige, princepard.

>1. Hvad er den ortopædiske sko?

Ortopædiske sko er medicinsk sko, designet til at forebygge og rette fod patologi,

kan beskytte foden fælles og korrekte deformation af fødder ,for at hjælpe den sunde vækst af børns fødder fælles.

>2.Hvad er det for elementer af den ortopædiske sko?

1)Fast og stærkt udvidede tilbage caps stabilisere foden i den rigtige position.

2) Bløde stopringene sikre en smidig kontakt af huden med kanter af sko under bevægelse.

3)svangstøtte indersål og Thomas hæl slidsål design,for at give fødderne støtte.

4) Krog og løkke remme stramt og sikkert løse fødder inde i sko

>3.Hvad er de funktioner, de ortopædiske sko?

Til at hjælpe med forebyggelse og behandling af ortopædisk abnormiteter.For at forhindre og afhjælpe børns flatfoot,varus fod, valgus fod, supinator,pronator, klumpfod, X/O ben, fod osv.

>4.Er normal fod egnet til at bære ortopædiske sko?

Ja, den normale sunde fødder er også velegnet til at bære ortopædiske sko.Ortopædiske sko er meget vigtigt for de første trin af barnet, det løser foden, øger foden support og omfordeler kroppen belastning, undgå foden deformation,for at hjælpe den normale sunde fødder vækst.Så forældre skal starte med at vælge den ortopædiske sko til dine børn, når barnet er ved at lære at gå.

>>Vejen til at vælge korrekte størrelser:

Måling af børnenes indersål længde cm af hans nuværende sko som min ovenstående foto, eller dine personlige behov for at tilføje/reducere længden.Som ovenstående foto , indersålen længde er omkring 16.6 cm, så det bør vælge Os size9.5(euro size26).

1)Ægte Læder til øverste:

2)Præmie syning til overfladen:

3)Fast til ryg hæl at forhindre og afhjælpe flatfoot,varus,valgus fod,klumpfod:

4)svangstøtte udtagelig indersål:

5)Blød fløjl til linning,der er egnet til at bære i foråret/efteråret,varm vinter:

Øvre Microfiber læder til nedenfor brun model:

Til Kære Køber:

>>Om Vores Butik:

1) Vores butik primært sælge børn læder ortopædiske sko, herunder den sandaler, forår&efterår sko,vinter pels støvler,sport sko osv, og børn ortopædiske indlægssåler.

2) Vores produkter er produceret af erfarne ortopædisk fabrikken,er deliveried, at du direkte fra fabrikken.

3) wholeale orden og tilpasset design sko er velkomne!Kontakt venligst vores servicecenter, og efterlade besked, hvis du har nogen anmodning.

>>Før du placerer ordre,kan du bemærker nedenstående ord om vores produkter:

1) er Der måske 10% forskel for læder farver af sko fra foto, der viser og rigtige produkt.Det er normalt fænomen.

2) Hvis du finder det rigtige produkt har en lidt lim ,beskidt sex position eller har en lille linje på overfladen/linning, du kan bruge viskelæder til at tørre lim beskidt og skære linjen.De kan håndteres nemt.Det er ikke manglen kvalitet problem, det er normalt fænomen .Som sko er håndlavede, at denne situation ikke er i stand til at være undgås .Håber i forstår!

3) Om størrelser, så se vores størrelse diagram for hvert produkt indvendige side alvorligt.Hvis der tvivl, bedes du kontakte vores service og stille forslag.På grund af det forkerte valg størrelsen fra køber, sælger ikke vil tage ansvaret for det.

4) Vær venlig at læse alvorligt, hvis du tankerne , skal du overveje rækkefølgen i forsigtige.

>> Vedligehold metode til læder sko:

1) du Bedes holde læder sko i et tørt miljø,advoid iført i regn eller sne.

2) I tilfælde af regn,sne, skal du bruge en tør klud til at tørre ud med det samme, og tør på det tørre sted.

>> Om forsendelse:

1) Når du afgiver bestilling(afslutte den fulde betaling), produkter vil blive sendt ud 2 til 5 dage normalt.Men når vi har de kinesiske helligdage , leveringsdato vil være for sent.Håber i forstår!Vores service vil efterlade en besked til dig, hvis det overstiger 5 dage til at sende.

2) For de sædvanlige forsendelse måde som "russisk Luft" , "Special Line-YW" , www.slaegtsbog.dk Standard Shipping" , den forventede leveringsdato af din destination adresse er om 18to 40days normalt .De kan spores, men når pakken opfylder festivaler eller kontrolleret i told-og tracking-oplysninger, der måske er for sent at vise ,nogle dage senere.Vent tålmodigt.

3) Når pakken på dit lokale postkontor,skal du gå til at tage det snarest.Posthuset bare holde parcel for en måned, hvis den overstiger 30 dage i ikke at tage det, posthuset vil sende det tilbage eller ødelægge det.Sælgeren vil ikke ansvarlig for pakken skyldes, at grunden til af køber .Bemærk!

4) sælger garanterer leveringsdato er 90days for Brasilien, 60days for andre lande.Hvis der endnu ikke modtager pakken i den garanti, datoer, så skriv venligst en besked til vores service til at løse.

5) Der er andre hurtig forsendelse måde som "www.slaegtsbog.dk premium-levering" osv. for nogle lande , leveringsdato er omkring 10 til 15 dage ankommer til din destination adresse.Men der er højere forsendelse omkostninger på det, bemærk venligst .

>>Om feedback:

1) Efter at have modtaget de rigtige produkter, hvis du opfylder med dem,så glem ikke at forlade din positive feedback med 5 stjerner.

Dekoration blandede farver, syning
farve lilla rose red
udtagelig indersål med svangstøtte
tilbage hælen del svært og hårdt
Sæson Forår & Efterår
Egnet normale fødder,flade fødder,club fødder,varus fødder,valgus fod
Element Type casual shoes
Mønster Type Solid
Passer til Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
Produkt navn ægte læder støvler til piger
Navn På Afdeling Børn
Funktion Forebyggelse og korrektion
Lining Materiale Syntetisk
Ydersål Materiale TPR
Pakke med poly pose, uden boks
Køn Kvinde
Indersål Materiale EVA
Aldersgruppe 7-12y
Mærke ORTOLUCKLAND
Linning Velvet
type1 ortopædiske sko til børn
Oprindelse KN(Oprindelse)
Lukning Type Krog & Løkke
Øvre Materiale Læder

Skriv en anmeldelse

Ortoluckland Nye Piger Sko Lille Baby Efterår Og Vinter Støvler Børn Ortopædiske Sko Foråret Flade Fødder Ortopædisk Ankel Støvler

Ortoluckland Nye Piger Sko Lille Baby Efterår Og Vinter Støvler Børn Ortopædiske Sko Foråret Flade Fødder Ortopædisk Ankel Støvler

>1. Hvad er den ortopædiske sko? Ortopædiske sko er medicinsk sko, designet til at forebygge og rette fod patologi, kan beskytte foden fælles og korrekte deformation af fødder ,for at hjælpe den sunde vækst af børns fødder fælles. >2.Hvad er det for elementer af den ortopædiske sko? 1)Fast og stærkt udvidede tilbage caps stabilisere

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!