Kategori

Digte, Sange, Nye Stil, elegant luksus Aften kjoler lange vestido de festa longo prom dress robe de soiree aften kjoler

Nyhed

kr243.70

kr786.14

-69 %

På lager

Tags: k prom dress, bryllup aften kjoler lange luksus 2020, fiesta part kjole, små kjoler, dans fest kjoler kvinder aften, sort serene hill, lo aften kjole, kjole formel, robe kvinder, gala ball gown dress.

På grund af konkurrenceevne på markedet, er det uundgåeligt, at kvaliteten af kjoler på markedet er ujævn.Top kjole kvalitet har altid været vores måde.Vi benægter low-end produkter.Derfor vil vi gerne bede om tilgivelse for enhver kunde, der anmoder om billige, men af lav kvalitet kjole fra os, som vi ikke give dette.Bortset fra at have kvalitet som vores højeste prioritet, og vores motto har altid været at sætte vores kunde i front af vores fortjeneste.Vi tror på, at vi kan drage nytte af hinanden med fælles udvikling.Vi udvikler hele tiden nye kjoler og byder vi velkommen til alle vores kunder, nye og gamle for at shoppe i vores butik.

*TIPS:

1.Vi bruger S , M , L , XL .Det Svarer til landets størrelse .Bedes du nøje følger vores størrelse diagram til at vælge den størrelse.Vælg ikke direkte i henhold til dine vaner.Tillad lille manuel måling afvigelse for data. (2 - 4cm )

2.Kjolen er ikke målt i en brolagt måde, tøjet er elastisk , og vores størrelse tabel er elastisk stof fra minimum til maksimum strække størrelse , kan du i henhold til vælge din størrelse kjole størrelse ( Meget vigtigt ) 3.På grund af stoffet er særlig karakteristisk for den aften kjole , der vil være en lille smule af pailletter faldende, hvilket er et normalt fænomen, og påvirker ikke de dressing.

*TIPS:

1.Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.

2. Kjolen er alle håndlavet , så mønsteret position i hver kjole vil være lidt anderledes.Dette er et normalt fænomen.

3.vores kjoler er uden tog.vi havde ikke sømmede kjole bunden, fordi stoffet er speciel ,men det påvirker ikke den dressing .Kjolen kan også bæres korrekt, hvis det ikke sømmede.

Element Type Aften Kjoler
Mode Element årgang
Stof Type paillet
Passer til Bryllupsfest Røde Løber Speciel Lejlighed
De Faktiske Billeder Ja
Kjoler Længde Gulv-Længde
Talje Naturlige
Ærme Stil tank
Materiale Akryl
Oprindelse KN(Oprindelse)
Toget INGEN
Halsudskæring Sweetheart
Ærme Længde(cm) Halvdelen
Sæson Om Sommeren/Forår/Efterår/Vinter
Mærke poemssongs
Stil Skinnende,Elegant,Sexet,Billige,Fashion,Luksus
Lejlighed Formel Aften Prom Party Kendte Brudepige
Dekoration Sequined
Silhuet Trompet / Mermaid
Med indbygget Bh Ja

Skriv en anmeldelse

Digte, Sange, Nye Stil, elegant luksus Aften kjoler lange vestido de festa longo prom dress robe de soiree aften kjoler

Digte, Sange, Nye Stil, elegant luksus Aften kjoler lange vestido de festa longo prom dress robe de soiree aften kjoler

På grund af konkurrenceevne på markedet, er det uundgåeligt, at kvaliteten af kjoler på markedet er ujævn.Top kjole kvalitet har altid været vores måde.Vi benægter low-end produkter.Derfor vil vi gerne bede om tilgivelse for enhver kunde, der anmoder om billige, men af lav kvalitet kjole fra os, som vi ikke give dette.Bortset fra at have kvalitet som vores højeste prioritet,

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!