Kategori

Håndholdt Trådløs Bil Støvsuger Kraftig Cyklon Suge Genopladelige Støvsuger, Våd/Tør Auto Bærbare Bilen Renere

Nyhed

kr98.57

kr124.80

-21 %

På lager

Tags: SN50T3, støvsuger osoji tilbehør, plakat tørre blomst, kæmpe cyklon, bærbare manuel støvsuger, bærbare bil trådløse støvsuger, trådløse vacume renere, vacuum cleaner, bmw m power, bilen renere vakuum.

Funktioner:

1. Udstyret med en højtydende motor med en suge kraft af 6000pa, bilen støvsuger kan rent komfortabelt og effektivt!

2. Bilen støvsuger ultra-lys med 500g vægt, så du behøver ikke at bekymre dig om at beskadige arme eller skuldre.En kompakt, trådløs bærbar støvsuger, der kan opfylde forskellige behov.

3. Højere tæthed end konventionelle filtre med HEPA-filter og filtrering system.Du bør rense filteret regelmæssigt med vand.Efter vask og tørring, suge-vil blive genoprettet.

4. Brug af USB-kabel, der kan bruges i forskellige steder.Det er også praktisk i bilen.Fordi det er en akku-type, vil det ikke hindre dig, det er lille og let, så kvinder og børn kan rense det godt.Der er også en kontraventil for at forhindre støv i at falde ind i det indre under rengøringen.

5. Tid: ca 2 timer at oplade, kan det køre uafbrudt i 20 minutter eller mere.

Specifikation:

Navn: Trådløst Støvsuger til Hjemmet Bil

Netto vægt: ca 580g

Spænding: 7.4 v

Effekt: 120W

Slamsuger: 6000PA

Størrelse: om 36.8*6.5*3.5 cm/14.49*2.56*1.38 i

Materiale: ABS materiale

Packing Liste:

1 x Børste

1 x Lang Flad Pensel

1 x Aux-Stik

1 x USB Opladning Kabel

• Alle varer vil blive afsendt indenfor 2 arbejdsdage, efter at betalingen er godkendt.• Alle varer sendes via Post, e-Mail, som normalt tager 15-35 dage til at ankomme.• International fragt kræver mere kompliceret forsendelse procedurer (som begge lande told -, transit-stationer osv.), ligeledes vil effekten af mange faktorer, såsom helligdage, vejr osv, så det vil sandsynligvis tage længere tid for dine varer for at nå frem til den endelige destination.Tak for din forståelse for dette emne.• Told, moms og eventuelle andre afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Land Leverings Tid(Via Post, Luftpost)

Betaling :

• Vi accepterer Alipay, West Union, TT, Bank Overførsel , QIWI Wallet, WebMoney , Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.• Betaling skal være foretaget inden for 3 dage for• Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

• Kunde-feedback er meget vigtig for os.• Du efterlade 1 minut til at kontakte os, FØR du forlader dårlige feedback, vil vi løse problemet positivt, og gøre alt, hvad vi kan, for at gøre dig tilfreds• hvis der er noget problem med dit køb.Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Vores kontortid er :- 9:00 til 18:00 (GMT +8) mandag til fredag 8:30 til 12:30 (GMT +8) af SaturdayAnd vores kontor er lukket søndag og helligdage, (Kina)Vi undskylder for det sene svar i løbet af de holidaysOur Opgaver:1. For at eksportere varer af høj kvalitet fra orienten til en konkurrencedygtig pris til dig.2. At arbejde med vores kunder for at opbygge sin forretning .3. For at maksimere vores internationale købers rentabilitet og konkurrenceevne.Kom tilbage snart og besøger os igen!

Specielle Funktioner Bilen Renere
Ekstern Afprøvning, Certificering ce
Item Bredde 65mm
Item Højde 0.0inch
Oprindelse KN(Oprindelse)
Item Længde 650mm
Element Type Støvsuger
Model Navn Bil Støvsuger
Materiale Type ABS
Element Vægt 600g
Mærke vvcesidot

Skriv en anmeldelse

Håndholdt Trådløs Bil Støvsuger Kraftig Cyklon Suge Genopladelige Støvsuger, Våd/Tør Auto Bærbare Bilen Renere

Håndholdt Trådløs Bil Støvsuger Kraftig Cyklon Suge Genopladelige Støvsuger, Våd/Tør Auto Bærbare Bilen Renere

Funktioner: 1. Udstyret med en højtydende motor med en suge kraft af 6000pa, bilen støvsuger kan rent komfortabelt og effektivt! 2. Bilen støvsuger ultra-lys med 500g vægt, så du behøver ikke at bekymre dig om at beskadige arme eller skuldre.En kompakt, trådløs bærbar støvsuger, der kan opfylde forskellige behov. 3. Højere tæthed end konventionelle

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!