Kategori

KONKA Elektriske ansigt udrensning børste Silikone USB-facial cleansing børste hudpleje cleanine maskine IPX6 vandtæt

Nyhed

kr146.66

kr293.33

-50 %

På lager

Tags: air brush, taske konka, officielle xiaomi, facial scrub, rense ansigtet, kz zst, emsculpt, hair clipper, usb-stick, makeup børste.

Garanti:

Vi tilbyder et års garanti for produktet.Hvis der er eventuelle skader, vil Vi sende dig gratis dele, skal du installere det (vi vil sende dig installationen video).Men hvis det er beskadiget af menneskelige faktorer, eller hvis det er ødelagt af eksterne kræfter, er du nødt til at betale nogle gebyrer.

Beskrivelse:

1. USB-opladning, stående base, væk fra skrivebordet vand.

2. Foton vedligeholdelse, 3 bølgelængder af lys bølge bestråling: rød (fade og rolig), blå (slappe hud, rent skrald), gul (blege og øm hud, formindske porer), for at opfylde forskellige behov.

3. Lyden bølge vibrerer, dybt renser huden, fjerner støv, fedt og kosmetik rester i huden, og fjerner acne, acne, hudorm og uren hud.

4.42 ℃ konstant temperatur varm komprimere, varme massage, åbne porer, gøre huden pleje produkter, der fuldt ud at absorbere ernæring, gøre huden mere mørt.

5. Ipx6 kvalitet vand-bevis, fuld organ, vand-bevis, kan blive skyllet direkte under vandhanen efter brug.

6. Spiselige silica gel design, mild og sund, ren hud, forebygge allergi.

7. Multifunktionelle, en KONKA facial renere = skønhed instrument + facial cleaner + induktion instrument.Efter rengøring, brug vibrationer og varm komprimere mode til effektivt at fremme indførelsen og absorption af hudplejeprodukter

8. Hvidtekalk og fjernelse af gul: micro vibration massage kan fremme blodcirkulationen i ansigtet, gør porerne af sved kirtler slappe af frit, trække vejret frit, og på samme tid, aflades toksin, kedelig hud, gendanne hvidhed og lysstyrke.

BEMÆRK:

1. Hvis du har særlige krav, kan du efterlade en besked, når du afgiver bestilling.

2. Efter en runde af opdateringer til vores produkter, foton vedligeholdelse funktion er blevet ændret fra den oprindelige 4 lys effekter til 3 typer.

Vi har russiske & Usa og Spanien & Polen og Frankrig. & Indonesien Lokale Lager

1.Vi vil sende varer inden for 48 timer (hverdage, ikke i Kina ferie sæsoner) efter betaling er bekræftet af platform.

2.Vi har russiske & Usa og Spanien & Polen og Frankrig. & Indonesien Lokale Lager.Hvis du ønsker hurtig levering, Venligst vælg "skibe fra RUC & OS & ES & PL & FR eller", vil du nyde den lokale service, support 15 dage tilbage til lokale lager uden grund, gratis MOMS pligt for købere.

3.Vi kun leveres til Bekræftet ordre adresse.Din ordre adressen SKAL MATCHE din shipping adresse.

4.Hvis du ikke modtager den inden for 60 arbejdsdage,bedes du kontakte os inden de forlader negativ Feedback, Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

5.Levering Måde, vi vælger www.slaegtsbog.dk Standard shipping /DHL.

Det tidspunkt er nogenlunde som følger:

Vi vil sende de rigtige Plug-Adapter, der er egnet til det land, shipping adresse:

1.Vi garanterer, at alle produkter er helt nye, og giver 1 års garanti på produkter.

2.Hvis varen er beskadiget under transporten, eller ikke kan bruges som normalt,bedes du kontakte os rigtige billeder af de emner, og vi vil refundere dig pengene.

3.Hvis dit spørgsmål er bekræftet, vi kan sende til dig gratis reservedele, men for eventuelle fysiske skader eller skader, som er resultat af køber misbrug, Købere nødt til at betale en del af pengene.

4.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

5. Alle returnerede varer skal være i den oprindelige indpakning, og du skal give os en forsendelse tracking nummer og specifikke årsag til returnering.

1.Hvis du har nogen problemer med ordren, er du velkommen til at kontakte os.

2.Hvis du har en god shopping oplevelse i vores butik, kan du efterlade os 3 5-stjerner og dele med dine venner.

Nominel Spænding 5V
Strømkilde Genopladeligt Batteri
Råvare Kvaliteten Certificering CCC
Model-Nummer KZ-JM12
Materiale materiale silikone
Arbejdstid Om 1 time
farve Pink
Vandtæt niveau IPX6
Mærke Konka
Oprindelse KN(Oprindelse)
Nominel effekt 2,5 W

Skriv en anmeldelse

KONKA Elektriske ansigt udrensning børste Silikone USB-facial cleansing børste hudpleje cleanine maskine IPX6 vandtæt

KONKA Elektriske ansigt udrensning børste Silikone USB-facial cleansing børste hudpleje cleanine maskine IPX6 vandtæt

Garanti: Vi tilbyder et års garanti for produktet.Hvis der er eventuelle skader, vil Vi sende dig gratis dele, skal du installere det (vi vil sende dig installationen video).Men hvis det er beskadiget af menneskelige faktorer, eller hvis det er ødelagt af eksterne kræfter, er du nødt til at betale nogle gebyrer. Beskrivelse: 1. USB-opladning, stående

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!