Kategori

Silikone Praksis Side Til Søm Med Fleksible Fingre Lifesize Mannequin Kvindelige Model Display

Nyhed

kr243.21

kr368.50

-34 %

På lager

Tags: kvarts nail art værktøj, nail art, display smykker stå, dh negle, sort nh35 hænder, grå elite99, moyra nail art, gel neglelak rosalind, moldes manicure, etagere opbevaring.

Disse Praksis Side Mannequiner er Lavet Af Flydende Silikone Materiale og Legering Inde.Sikker og Miljøvenlige og har Gennemgået en Streng kvalitetskontrol.

Alle vores silikone hånd kan bruge akryl lim til at holde neglene,hvis du ønsker at fjerne, kan du bruge acetone.Der kan ikke skade oursilicone hånd.Bemærk: Hvis dine negle stadig ikke er i stand til at holde sig til søm seng efter brug af lim, det betyder, at du har brugt det forkerte lim.Bemærk købe akryl lim!

Produktet Tips

1. Undgå at sætte på tilbehør, der kan fade nemt i tilfælde af forurening Det er vanskeligt at rense en forurenet Mannequin Side på grund står tilbehør. 2. Hold dine hænder og drift bruser ren, mens du bruger, undgå at sætte det sammen med blæk materiale såsom aviser, blade og magasiner. 3. Undgå lange sigt direkte sollys på kroppen, huden i tilfælde af ældning af materiale, som kan reducere dens levetid. 4. I tilfælde af, at nogen buler eller ridser opstået på grund af lang tid, ekstrudering, placerer kroppen i varmt vand i et stykke tid, og derefter buler eller ridser forsvinder gradvist. 5. Brug rengøringsmiddel eller sæbe til at rense Mannequin krop, hvis det er forurenet.Anvende talkum magt jævnt på Mannequin efter tørrede.Efter vask Mannequin vil være så glat som nye og føles finde og afsætte.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Element Type Viser Hylde
Materiale Silikone
Størrelse 18 cm
Model-Nummer #1#2#3#4#5#6
forsendelse metode Normalt Aliexpress Standard Fragt
Salgs enhed et stykke eller et par
Vægt 0.4 to 0.8kg
Pakke Boks
Nøgle ord Silikone Praksis Side
Anvendelse Nail Art

Skriv en anmeldelse

Silikone Praksis Side Til Søm Med Fleksible Fingre Lifesize Mannequin Kvindelige Model Display

Silikone Praksis Side Til Søm Med Fleksible Fingre Lifesize Mannequin Kvindelige Model Display

Disse Praksis Side Mannequiner er Lavet Af Flydende Silikone Materiale og Legering Inde.Sikker og Miljøvenlige og har Gennemgået en Streng kvalitetskontrol. Alle vores silikone hånd kan bruge akryl lim til at holde neglene,hvis du ønsker at fjerne, kan du bruge acetone.Der kan ikke skade oursilicone hånd.Bemærk: Hvis dine negle stadig ikke er i stand til at holde

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!