Kategori

5pcs Si4703 FM-Tuner Evaluering yrelsen radio tuner yrelsen

Nyhed

kr77.63

kr97.04

-20 %

På lager

Tags: si4703, for guitar tuner, bas-tuner, bestyrelsen fm-tuner, arduino pro usb, fm-radio, arduino-mount, digital guitar tuner, arduino bluetooth, Radio Tuner.

HW-322 Den nye version er bygget med en surface mount hovedtelefon jack.Denne side er kun til reference.

Dette er en evaluering af bestyrelsen for Silicon Laboratories Si4703 FM-tuner chip indeholder en forstærker og et stik til hovedtelefoner, og det er alt, hvad du behøver for at komme op og kører!Ud over at være en simpel FM radio, Si4703 er også i stand til at opdage og behandling både Radio Data Service (RDS) og Radio Broadcast Data Service (RBDS) oplysninger.Den Si4703 selv gør et godt stykke arbejde for at filtrere og bærer afsløring.Det gør også, at data såsom station-ID og sang navn, der skal vises til brugeren.

Ved hjælp af dette board er vi i stand til at hente flere stationer lige så godt som med en standard FM-radio.Bestyrelsen bryder ud alle de store stifter og gør det nemt at optage denne store chip til din næste radio-projektet.Også, ved at sætte hovedtelefonerne til 3,5 mm audio jack, så du effektivt kan bruge kablet i din hovedtelefoner som en antenne!Derfor er denne bestyrelse ikke kræver en ekstern antenne, hvis du bruger hovedtelefoner eller et 3,5 mm audio kabel, der er længere end 3 meter.

tilstand Ny
Pakke SMD
Driftstemperatur Si4703 FM-Tuner bedømmelsesudvalg
Effekttab Magt Si4703 FM-Tuner bedømmelsesudvalg
Model-Nummer Si4703 FM-Tuner bedømmelsesudvalg
Mærke AITEXM ROBOT
Oprindelse KN(Oprindelse)
Forsynings-Spænding Si4703 FM-Tuner bedømmelsesudvalg
Type Voltage Regulator

Skriv en anmeldelse

5pcs Si4703 FM-Tuner Evaluering yrelsen radio tuner yrelsen

5pcs Si4703 FM-Tuner Evaluering yrelsen radio tuner yrelsen

HW-322 Den nye version er bygget med en surface mount hovedtelefon jack.Denne side er kun til reference. Dette er en evaluering af bestyrelsen for Silicon Laboratories Si4703 FM-tuner chip indeholder en forstærker og et stik til hovedtelefoner, og det er alt, hvad du behøver for at komme op og kører!Ud over at være en simpel FM radio, Si4703 er også i stand til at

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!