Kategori

Bløde, naturlige kridt "Alaska", Natural, white, stykker, for mad, mad. Forseglet pose 280g.

Nyhed

kr32.43

På lager

Tags: tavle til kridt, rotring kobling blyant, rotring penne, blyanter, alaska mænd, blyant rainbow, artist pencil set, intel core 2 duo t7600, kridt indehaver, alaska jakke, 0.38 mm gel pen.

Meget bløde naturlige kridt.Uden skær og point.

Forseglet emballage, vægt nr.-280 Gr.

Typeattest gost 17498-72.

Hvis du holder af at spise kridt er ikke muligt, så alle former for kridt, fremstillet af industrien, det er bedre at vælge naturlige naturlige kridt produceret i et kridt stenbrud eller dets farmaceutiske tilsvarende "calcium gluconat".

DEN peopleIt betragtes som den mest rene kalk af alle produceret, da det har den højeste grad af hvidhed, som kun kan opnås på kridt.

Meget høj grad af hvidhed!Kuldioxid masse, 05%.

Har en luft struktur.God skrivning.Nem разламывается.Podatliv på tryk eller peretirania.Når det er vådt, det lugter af beton.Meget snavsede hænder.

Fysisk-kemiske egenskaber og sammensætning er bekræftet af producenten kvalitet certifikat.

Type Mekaniske Blyanter
Oprindelse RUC(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Bløde, naturlige kridt

Bløde, naturlige kridt "Alaska", Natural, white, stykker, for mad, mad. Forseglet pose 280g.

Meget bløde naturlige kridt.Uden skær og point. Forseglet emballage, vægt nr.-280 Gr. Typeattest gost 17498-72. Hvis du holder af at spise kridt er ikke muligt, så alle former for kridt, fremstillet af industrien, det er bedre at vælge naturlige naturlige kridt produceret i et kridt stenbrud eller dets farmaceutiske tilsvarende calcium gluconat . DEN

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!