Nyhed
kr46.06
På lager
Advarsel: Sidste enheder på lager!
Dato tilgængelig:
Tags: papir wafer, acryl forme overførsel, fondant rose, chokolade stempel, blomst stempel, alfabet kage stempel, panettone forme af papir, papir kage form for kronblad, blomster transfer sheets, lv chokolade transfer sheet.
1.Hvis din bekræftelse tid kommer, har du stadig ikke modtager de varer, bedes du kontakte os, vil vi udvide leveringsdato første gang.
2.Hvis du efter 60 dage ( Brasilien 90 dage ), har du stadig ikke modtager de varer, bedes du kontakte os, vil vi refundere.
3.Vær venlig ikke at gøre tvister inden for 60days (Brasilien 90 dage), dette er uvelkommen.Vi accepterer ikke alle tvister, for ingen tracking nummer.
4.På grund af vores mest af produktet er bryllup/party produkter , leveringsdato er meget vigtigt for alle, så du bedes venligst bekræfte din bryllup/fest / dato omhyggeligt, hvis du ikke har mere tid, ville vi gerne rådgive dig vælge hurtig, i stedet for kina post , du kan modtage pakken inden for 5-10 dage, hvis du vælger hurtig, vil vi vælge en billigere hurtig for dig.
Når du gøre for,det betyder, at du er enig med de ovenstående instruktioner.Søde Hjerte Billede Sukker Stempel Chokolade Transfer Sheet Til Kage Dekoration,DIY Chokolade Formen Med Plader,Køkken Bagning Værktøjer
Materiale: plast ark & sukker pulver størrelse: A4 størrelse(20x30cm) Pakning: 1 stk/sæt eller 10stk/sæt
Opbevaring: Tørt,Køligt,Tætning (IKKE i køleskab)
Hvordan til at bruge transfer papir(som videoen viser):
1. Bland sukker og æggehvider i en lille gryde.
2. Sæt gryden med blandingen på vandbad i 10 minutter, bland én gang i et stykke tid, indtil blandingen bliver flydende, og du kan ikke længere føler, at sukker-korn i den.
3. Tørre bunden af den lille kande og overfør blandingen til mixer skål og begynde der piskes indtil det bliver meget tyk (ca 6-7 minutter).
4. Stop mixer, tilsæt flormelis og langsomt genoptage blande sig for ca 2 minutter mere, indtil blandingen bliver meget stabil.
5. Overfør blandingen til den pose wienerbrød, arrangere Sukker Stempel på din bradepanden (grove side op) og begynde rør.
6.Bages i mindst 120 minutter ved 80°C (176°F).
7.Altid med Pustet ovn varme, indtil sukkeret kys er tørt inde og ude.
8. Når det er klart, tage ud af ovnen, og straks særskilt sukker kys
Bemærk: på Grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.Tak!
Sjofelt Billede | No |
tilstand | Chokolade Transfer Sheet |
Certificering | SGS |
Opbevaring | Holde det på et tørt og køligt sted |
Funktion | Egnet til kage og cupcake dekoration |
Type | Sukker Stempel Overførsel Ark |
Seksuelt Suggestive | No |
Model-Nummer | blomst transfer papir |
Materiale | Papir |
Kage Værktøjer Type | Transfer papir |