Kategori

Balancer Kegle #1 Adapter Dæk Hjul Balance Maskine Armatur Blok Reservedele Tire Repair Værktøj

Nyhed

kr30.71

kr46.55

-34 %

På lager

Tags: blok bygge, mænd kegle, hammer mini, side af, auto værktøj, autom scooter, fixi dæk, balance de, kit reparation, keramik keramik hjul.

Noter: Vi vil gerne have din opmærksomhed på dimension, forskel mellem 1-2mm er muligt, fordi vi måler det i hånden.I mellemtiden, kan der være farveforskel som følge af lys-eller monitor, vi"ll blive værdsat din forståelse.

Klik for at købe et sæt i 4 forskellige størrelser.

1. Spærrede er den foretrukne betalingsmetode.T/T, Western Union, Money Gram eller en anden metode er acceptabel, så godt.Kontakt os venligst for yderligere detaljer.

2. Fuld betaling skal være behandlet inden for 7 dage efter ordren er placeret.Ellers systemet overveje rækkefølgen som ugyldige eller annulleres.

3. Sørg for, at du har afsluttet alle de detaljerede oplysninger, såsom kontakt person, adresse, postnummer og telefonnummer , nogle lande kræver, at skat-kode, når du er arkivering i købers oplysninger.

Vi vil sende din pakke ud så hurtigt som muligt inden for bearbejdning af tid.Sørg for, at du skriver dit fulde navn, gyldig adresse til ordren.

1. Vi leverer i hele verden forsendelse undtagen nogle lande og APO/FPO-adresse.

2. Ordren vil blive behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresse.Din ordre adressen skal matche din modtager adresse.

4. Service transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen.

5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 60 dage mod betaling dato. kontakt venligst den online service.Vi vil spore shipping og vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.Din tilfredshed er i første omgang.

Fortoldning ved bestemmelsesland er på købers ansvar.Check venligst hvis din ordre vil forekomme yderligere told, skatter, afgifter eller andre told-relaterede afgifter.Told, skatter eller andre afgifter, told, vil blive indsamlet af rederiet ved levering.Sælger er ikke ansvarlig for forsinkelser, der er forårsaget af toldvæsenet i dit land.Ekstra omkostninger eller forsinkelser kan forekomme i løbet af den internationale handel.Vi håber inderligt, at du ikke bruger de grunde, der er nævnt ovenfor, til at anmode om refusion eller forlade negativ feed back.

For at tilmelde pakken .Check venligst hvis pakken er i god stand, før du underskriver og modtager den .Hvis pakken blev brudt eller stjålet, bedes du afvise det og kontakte os.Ellers, alle de tab og ansvar vil være råd til køber.

1. Alle varer kontrolleres inden afsendelse.Hvis du ikke er tilfreds med de køb, du kan udveksle varer i en uge, og du skal kontakte os inden for 24 timer efter modtagelsen af dit køb.

2. Fragt-og håndteringsgebyr refunderes ikke.Køber bør være ansvarlig for alle afgifter i forbindelse med returnering og reshipping.

3. Alle returnerede varer skal være i sin oprindelige betingelser, herunder kasse og tilbehør.Mænd-lavet fejl er ikke garanteret, såsom brudt, ridser og så videre.

4. Defekte varer skal rapporteres, og der returneres til os inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.

1. Vi vil forlade positive tilbagemeldinger efter modtagelse af betaling.

2. Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed.

3. Du bedes kontakte os, før du forlader en neutral eller negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer med dit køb.

4. Hvis du er tilfreds med dit køb og vores service, bedes du venligst give os positiv feedback, og samlet detaljerede sælger bedømmelse af 5 stjerner.

5. Vi værdsætter dine kommentarer.Dine kommentarer er vigtige for vores forretningsmæssige succes og fremskridt.

Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Balancer Kegle #1 Adapter Dæk Hjul Balance Maskine Armatur Blok Reservedele Tire Repair Værktøj

Balancer Kegle #1 Adapter Dæk Hjul Balance Maskine Armatur Blok Reservedele Tire Repair Værktøj

Noter: Vi vil gerne have din opmærksomhed på dimension, forskel mellem 1-2mm er muligt, fordi vi måler det i hånden.I mellemtiden, kan der være farveforskel som følge af lys-eller monitor, vi ll blive værdsat din forståelse. Klik for at købe et sæt i 4 forskellige størrelser. ​ 1. Spærrede er den foretrukne betalingsmetode.T/T, Western Union,

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!