Kategori

XXL musemåtte kort XL Størrelse Kort Gaming Musemåtte Anti-slip hastighed Naturlige gummimåtte

Nyhed

kr24.44

kr34.95

-30 %

På lager

Tags: skrivebord pad, persisk musemåtte xl, sød musen pad, mat mus, spil mouse pad, musemåtte, gamer mause pad, musemåtte animationsfilm mand, skrivebord mat, trådløs mus.

Varm påmindelse:

1、størrelsen af musemåtte er manuelt målt, så vil der være 1-1.5 cm fejl, læs venligst omhyggeligt, før du køber. 2、Dette produkt er lavet af gummi, så det har en naturlig gummi lugt, hvilket er normal

Produkt beskrivelse:

Med en anti-slip naturlig gummi base og flot glat overflade, denne musemåtte er designet til at hjælpe og forbedre effektiviteten af din mus.Det er det ideelle valg til spil, arbejde eller daglige brug.

Fælles Problem

Q:Kan størrelsen tilpasses?A:Undskyld, størrelsen er ikke tilpasses Q:Er duften af musemåtte stærk?A:Først og fremmest, musemåtte er lavet af gummi, så det har en lille gummi lugt.Dette er normalt.Hvis du er meget bekymret over lugten, kan du rengøre musen pad og placere det i et ventileret sted for et par dage.Lugten vil blive reduceret meget.

beskrivelse 2 Super Size musemåtte
Materiale Gummi
Beskrivelse 5 Naturlig Gummi Måtten musemåtte
Pakke No
beskrivelse 1 XXL XL musemåtte
Beskrivelse 4 hastighed musemåtte
beskrivelse 3 Anti-slip Musen Pad
Model-Nummer alle black musemåtte
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke zuoya
Produkter Status Lager

Skriv en anmeldelse

XXL musemåtte kort XL Størrelse Kort Gaming Musemåtte Anti-slip hastighed Naturlige gummimåtte

XXL musemåtte kort XL Størrelse Kort Gaming Musemåtte Anti-slip hastighed Naturlige gummimåtte

Varm påmindelse: 1、størrelsen af musemåtte er manuelt målt, så vil der være 1-1.5 cm fejl, læs venligst omhyggeligt, før du køber. 2、Dette produkt er lavet af gummi, så det har en naturlig gummi lugt, hvilket er normal Produkt beskrivelse: Med en anti-slip naturlig gummi base og flot glat overflade, denne musemåtte er designet til at hjælpe

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!