Kategori

Bil Styling til Ford Ranger Forlygte 2016-2017 Everest LED Lygte Hid Mulighed Angel Eye Bi-Xenon Fjernlys Tilbehør

Nyhed

kr5 404.68

kr6 755.85

-20 %

På lager

Tags: xenon-lampe, ford ranger t6 udvendig tilbehør, ranger t6, ford ranger t6, ford party, bi led-len, bil mærkat, sort ford decal, aozoom, bi-len.

1. Vi har installeret xenon-pærer i den lave bom , lav beam og high beam bruge en pære 2. Pærer type for reference : Lav beam H7/ D2H/H11 3.Alle disse carlight har de samme tilslutninger og ledninger med originale bil. 4. Venstrestyring (rat i Højre side af bil og Køre i Venstre side af vejen); Venstre hånd drev (rat på Venstre side af bil og Køre i Højre side af vejen), Mens de holdninger og linjer til RHD & VENSTRESTYREDE installation er den samme.Den eneste forskel er lys mønster.Hvis køberne er strengt på baggrund mønster, tænk over det.Eller vi kan ændre lys mønster til at passe til Højre Kørsel her i Kina.Vi skal dog opkræve et ekstra gebyr for det.Hvis du har brug for de RHD version fra os,bedes du sende besked til os inden for, Eller du kan ændre dette i din egen lokale professionelle marked. 5.Hovedet lamper har de samme tilslutninger og ledninger med den originale biler.Det er at spille og stik.Men nogle biler er følsomme,vi anbefaler køber at installere disse forlygter med professionelle installatør. 6. Lysdioder vil blive cool situation og længere levetid med INGEN farve fading. 7. Hovedet lamper har projektorens linse og lyset vil være i fokus.Og de kan give meget mere energibesparende kørsel tilstand.

8. Vi afslutte dette lys med boble i en karton.Der er et par forlygter (Venstre &Højre) i en karton.Alle-Nye lys.

9. Den angel eyes og the devil eyes farve kan ændres, de har den hvide farve ,blå farve og rød farve

Ford Model FOKUS
Emne Diameter 3inch
Specielle Funktioner lys
Element Vægt 12kg
Materiale Type ABS
Ekstern Afprøvning, Certificering CCC
Element Type Forlygte Montage
For Køretøj, Der Mærker/Modeller FORD
Fokus-År 2015
Mærke XunShiNi
Model Navn Ranger Forlygte

Skriv en anmeldelse

Bil Styling til Ford Ranger Forlygte 2016-2017 Everest LED Lygte Hid Mulighed Angel Eye Bi-Xenon Fjernlys Tilbehør

Bil Styling til Ford Ranger Forlygte 2016-2017 Everest LED Lygte Hid Mulighed Angel Eye Bi-Xenon Fjernlys Tilbehør

1. Vi har installeret xenon-pærer i den lave bom , lav beam og high beam bruge en pære 2. Pærer type for reference : Lav beam H7/ D2H/H11 3.Alle disse carlight har de samme tilslutninger og ledninger med originale bil. 4. Venstrestyring (rat i Højre side af bil og Køre i Venstre side af vejen); Venstre hånd drev (rat på Venstre side af bil og Køre i Højre side af vejen),

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!