Kategori

Plaid Fashion Kvindelige Spring Ny Faglig Formel Arbejde Hofter Nederdel Kontor Damer Plus Size Trin Bunden

Nyhed

kr104.41

kr122.83

-14 %

På lager

Tags: nederdel kvinde, bunden preppy nederdel, plus størrelse flæse nederdel, latex flæsekanter, skir, professionel nederdel, formel maxi nederdel, blonder preppy nederdel, preppy linje nederdel, blacl preppy nederdel.

1cm=0.393 tommer

Betingelser for Service

Produkter

Vi garanterer alle produkt er af høj kvalitet og helt nye.Alle produktet er 100% samme som de billeder,hvad du ser, er hvad du får.

Forsendelse :

De fleste ordrer vil blive sendt ud indenfor 1-3 hverdage efter bekræftelse af betaling.

"Fri Fragt" post vil blive sendt af "China Post" registreret luftpost, elementer kan kontrolleres og registreres online.

Forsendelse tager normalt 10 til 30 arbejdsdage.De fleste af de elementer, der vil blive leveret i 3 uger , mens der vil være en forsinkelse for noget, vi ikke kan kontrollere (så som dårligt vejr).Hvis det sker, skal du bare kontakte vores kundeservice, vil vi hjælpe dig med at kontrollere og løse ethvert problem.

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Salgsbetingelser:

Alle vores produkter kommer med 3 måneders garanti.Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ikke er tilfreds med købet.

Kunder er ansvarlige for forsendelsesomkostninger på alle returnerede varer.Det kan tage op til 7 arbejdsdage at behandle din retur, efter vi har modtaget din vare.

Om os:

Feedback er vigtig for os, bedes du tage tid til at efterlade en positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Vi garanterer, at gøre det samme for dig.

Bedes du kontakte os først, før de giver en ikke positiv feedback.Tak for at give os en chance for at gøre tingene rigtigt ved god kommunikation.

Kontakt os:

Hvis du har problemer, vi er meget glad hvis du kan kontakt os.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.Håber i har et godt samarbejde med dig i lang tid.

Model-Nummer NAV708518
Stil Formel
Kjoler Længde Over Knæ, Mini
farve plaid nederdel
Størrelse S M L XL XXL XXXL 4XL
Sæson efterår,forår,sommer
Dekoration Lommer
Talje Naturlige
Alder Alderen 18-35 År
Mærke NAVIU Elegant og Mode
Materiale Polyester
Silhuet Lige
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mønster Type Plaid
Køn KVINDER

Skriv en anmeldelse

Plaid Fashion Kvindelige Spring Ny Faglig Formel Arbejde Hofter Nederdel Kontor Damer Plus Size Trin Bunden

Plaid Fashion Kvindelige Spring Ny Faglig Formel Arbejde Hofter Nederdel Kontor Damer Plus Size Trin Bunden

1cm=0.393 tommer Betingelser for Service Produkter Vi garanterer alle produkt er af høj kvalitet og helt nye.Alle produktet er 100% samme som de billeder,hvad du ser, er hvad du får. Forsendelse : De fleste ordrer vil blive sendt ud indenfor 1-3 hverdage efter bekræftelse af betaling. Fri Fragt post vil blive sendt af China

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!