Kategori

Sommer Is Silke Shorts til Mænd Tynd Sport Quick-Tørring Fem-Punkt Bukser Løs Straight-Ben Casual Pants Bukser Strand

Nyhed

kr68.30

kr85.37

-19 %

På lager

Tags: åndbar is silke, gennemsigtig brogues mænd, gennemsigtigt låg, mænd, ternet bukser til mænd, 3xl is silke, refire bukser til mænd, body is silke, gennemsigtig dukke mænd, e bukser til mænd, nye sexede mænd is silke.

STØRRELSE

Produkt Detaljer

Modellen Viser,

Vaskeanvisning

Bomuld og linned stof, vasket så meget som muligt, bearbejdet i finmasket net, tasker og justeret med bløde redskaber.Uldne tekstiler, tekstilstof, skal vaskes i hånden, betaler opmærksomhed til rengøring styrke.med hensyn til uld, ned, bomuld, og tøjvask, vask af hænder skal bruges, hvis rengøring er påkrævet.

Flere Farver Tilgængelige

Køb Overvejelser

A. Hvis courier er ikke blevet leveret, bedes du kontakte butikken så hurtigt som muligt for genoverførsel, vi lover 100% levering B. Hvis produktet har nogen kvalitet problem, bedes du tage billeder af det produkt kvalitet problem, og kontakte os inden for 7 dage.Efter aftale med kundeservice, vil vi give den sko gratis.C.The courier ' s vægtgrænse er 2 kg (op til 2 stykker, 1 special produkt) .Hvis den mængde, der overstiger, bedes du afgive en ny order.D.By standard, regelmæssig hurtig levering vil ankomme inden for 15 hverdage.Hvis du har brug for hurtig mail, bedes du kontakte kundeservice for at anmode om en ændring, før du køber.Bemærk: på Grund af sproglige begrænsninger, kan du ikke foretage opkald.Hvis din bestilling er ikke bekræftet næste dag, bedes du kontakte os.

Brand Historie

Vores virksomhed er en virksomhed med fokus på produktion og forskning og udvikling.Vi har altid mødt business-filosofi "kvalitet og udvikling, brand-udvikling", og har bygget en lyd moderne enterprise system, der løbende introducerer den øverste ledelse og teknisk personale, og giver mulighed for en hurtig udvikling af virksomheder.

Talje Type MIDT
Fit Type Lige
Oprindelse KN(Oprindelse)
Lukning Type Løbegang
Bukser Style Almindelig
stil, farve-id p128128447647
Mønster Type Solid
Element Type Shorts
Dekoration Lommer
Stil Casual
Model-Nummer 2020080602
Længde Knee Length
Køn MÆND
Materiale Polyester

Skriv en anmeldelse

Sommer Is Silke Shorts til Mænd Tynd Sport Quick-Tørring Fem-Punkt Bukser Løs Straight-Ben Casual Pants Bukser Strand

Sommer Is Silke Shorts til Mænd Tynd Sport Quick-Tørring Fem-Punkt Bukser Løs Straight-Ben Casual Pants Bukser Strand

STØRRELSE Produkt Detaljer Modellen Viser, Vaskeanvisning Bomuld og linned stof, vasket så meget som muligt, bearbejdet i finmasket net, tasker og justeret med bløde redskaber.Uldne tekstiler, tekstilstof, skal vaskes i hånden, betaler opmærksomhed til rengøring styrke.med hensyn til uld, ned, bomuld, og tøjvask, vask af hænder skal bruges,

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!