Kategori

Realmote Professionel For Øl Flasker Skære Glas, Flaske-Cutter DIY værktøjer maskine Vin Cup snit

Nyhed

kr40.90

kr63.87

-35 %

På lager

Tags: coaster til hot pot, flaske cutter elektrisk, creative glass bottle cutter værktøj, cut glas værktøj, Skære papir, søm overførsel, cutter, elektronisk flaske cutter, beam splitter, autom så.

-

-

-

-

-

-

Realmote Professionel For Øl Flasker Skære Glas, Flaske-Cutter DIY værktøjer maskine Vin Cup cut Funktioner: Nem at betjene nem at opbevare og mere æstetisk tiltalende.Genbrug glas, flasker og krukker og gøre en funktionel kunst.Passer til de fleste af øl, vin at drikke glas runde flasker.Øko-venligt materiale, udsøgt design, er en sikker og holdbar.Du skal blot placere din flaske på support-enhed, gælder korrekte tryk, og drej.Specifikationer: Farve: Transparent Skære Længde:20mm-320 mm Skære Diameter:20mm-230mm Cutter Størrelse: 18cm*15cm*5cm Pakkens Indhold: 1 x Glas, Flasker, Cutter bemærk: på Grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

betaling

1) vi accepterer Alipay, Western Union, TT.Alle større kreditkort bliver hostet gennem sikker betaling processor.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan tjekke ud umiddelbart efter auktionen, vent et par minutter og prøv igen

forsendelse

1) Global transport. (undtagen for nogle lande og apo / FPO)

2) Efter bekræftelse af betaling, vil ordren blive behandlet i tide.

3) Vi kun leveres til bekræftet ordre adresse.Din ordre adressen skal matche din shipping adresse.Før du placerer en ordre, bedes du kontrollere dit rigtige navn, telefonnummer og detaljerede adresse.Efter afsendelse, kan det ikke ændres.

4) Det produkt, der er vist i billedet kan have farveforskel på grund af forskellen mellem fotografisk udstyr og udstillingsudstyr.Størrelsen af produktet er for det meste målt ved hånden, som kan have mindre fejl med det virkelige objekt.Der henvises til det faktiske produkt.

5) transittiden er leveret af transportøren, undtagen weekender og helligdage.Transport tider kan variere, især i ferier.

6) Hvis du ikke modtage varerne, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil følge op på de varer og give dig et svar så hurtigt som muligt.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7), vil Vi levere varer så hurtigt som muligt, efter du afgiver en ordre.Du kan være forvisset om.Vente tålmodigt.

Returnering / refusion

1) Hvis du opdager, at der er noget galt med varen når du modtager dem, så kontakt os så hurtigt som muligt.Og fastgjort med emballage, fotos og produkt fotos.Fra datoen for modtagelsen, har du 7 dage til at kontakte os og returnere det inden for 60 dage.Hvis varen er i dine hænder i mere end 7 dage, vil det blive anset for at have været brugt.Vi vil ikke refundere eller ombytte det til dig, uden undtagelse!

2) Alle returnerede varer skal være i original emballage, og du skal give os den tracking nummer af forsendelse, den specifikke årsag til returnering og dit køb orden.

garanti

Alle produkter, der er blevet inspiceret før levering og emballage er i god stand.

Hvis produktet er defekt, bedes du informere os, så snart du modtager det, og vi vil være ansvarlig for det.

feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og forfølge 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig, og vi beder dig om at kontakte os, før du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi kan løse problemet på tilfredsstillende vis.

Vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem, og gøre dig tilfreds!

Kunden er den første, din tilfredshed er vores mål!!!!

Er tilfreds med os, giv os fem stjernet feedback!!!!⭐⭐⭐⭐⭐

Længde 20mm-320mm
Mærke Realmote
DIY-Forsyninger Træbearbejdning
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer glas flaske cutter værktøj
Bruger Glas Skæring
Skær Tykkelse Fælles glas flaske

Skriv en anmeldelse

Realmote Professionel For Øl Flasker Skære Glas, Flaske-Cutter DIY værktøjer maskine Vin Cup snit

Realmote Professionel For Øl Flasker Skære Glas, Flaske-Cutter DIY værktøjer maskine Vin Cup snit

- - - - - - Realmote Professionel For Øl Flasker Skære Glas, Flaske-Cutter DIY værktøjer maskine Vin Cup cut Funktioner: Nem at betjene nem at opbevare og mere æstetisk tiltalende.Genbrug glas, flasker og krukker og gøre en funktionel kunst.Passer til de fleste af øl, vin at drikke glas runde flasker.Øko-venligt materiale,

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!