Kategori

#3094 Lange Ærmer Kæreste Off Skulder Blonder Brud Havfrue Brudekjole, Brude Kjoler

Nyhed

kr737.00

På lager

Tags: dybt nøgen, bordeaux kjoler, tin kjoler, kjole wed, kjoler prinsesse brude kjole, sort serene hill, afrikanske dashiki maxi kjole, beaded bolden kjole brudekjoler, bryllupper kjole havfrue, flæsekanter brudekjole.

Om Farve og kvalitet

Da computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT skærm og LCD-cscreen, farve forskel kan ikke undgås, så vi kan ikke garantere, at farven af vores produkter vil være excetly samme som de billeder du så forstå venligst, at.Hvis du er meget meget strenge i farve, bedes du kontakte os først, før du placerer en ordre.Tak.Stort set alle de stil-billederne er fra Internettet.Vi kan ikke garantere, at de kan være 100% det samme (, bortset fra de elementer med eksempler på billeder), men vi vil gøre vores bedste for at forbedre ligheden.Og også den pris, der er direkte proportional med kvaliteten, så vi håber, at du kan være tilfreds med den kvalitet, der er baseret på prisen.

Kunden bør læs først:

1.Vi (FANWEIMEI) er på fabrikken i byen Suzhou i Kina, kan vi behandle og forsendelse meget hurtigt.For standard størrelse normalt har brug for 3-10 dage.For custom-made har brug for 10-15 dage. 2.Vi tager masser af RIGTIGE BILLEDER til de fleste af vores modeller,og vil fortsætte med at opdatere den REELLE BILLEDE på sider, der vil gøre du mener, HVAD du SER, ER HVAD DU FÅR. 3.Valgte størrelse er det vigtigste.Sørg for at være i nøje overensstemmelse med vores størrelse chart, især modeller med lynlås på den kjole tilbage.Hvis du har brug for en skræddersyet kjole, så kontakt os, vi vil give dig de data, du har brug for at måle og også måling instruktion. 4.Hvis du har brug for denne kjole meget presserende, skal du ikke valgte den www.slaegtsbog.dk standard fragt eller andre gratis forsendelse metode ,som dem, levering hastighed er langsom, vi foreslår, at du kontakter os om den dato, kjole skik ,vi vil fortælle yo, hvis de kan vælge andre fast shipping metoder.HAVE EN GOD DAG!

RETURRET

Vi vil nægte tilbagebetaling, hvis u ikke hjælpe clearance told.Så læs venligst forsigtig politik afslutning nedenfor.Tak. !!!For tilpassede størrelse, vi vil ikke acceptere tilbagebetaling. 1.Du har 5 dage til at beslutte, om de elementer, der er rigtige for dig, efter du har modtaget dem. 2.Du kan returnere eller bytte eventuelle ubrugte,uvasket,uændret,ubeskadigede varer i original emballage, herunder din order No. 3.Tilbage shipping gebyr er betalt af køber. 4.For at slove dit problem så hurtigt som muligt,bedes du kontakte os først, og fortæl os dine return sæson. 5.Efter at vi har modtaget din returnering parcel info og tracking Nr.vi vil refundere dine penge til din konto indenfor 3-10 arbejdsdage. 6.Vi er så ked af, at hvis du har modtaget en vare, der ikke er, hvad der rent faktisk du for eller er ikke de samme som billederne viser, eller beskrivelsen siger på websider.

oprindelsessted Kina
Model-Nummer 3094
Oprindelse KN(Oprindelse)
De Faktiske Billeder Ja
Kjoler Længde Gulv-Længde
Toget Sweep/ Brush Train
Halsudskæring Sweetheart
Dekoration Blonder
Back Design lynlås
For Gravide Kvinder No
Talje Naturlige
Mærke YASHANG
Brudekjole Stof Blonder
Element Type Kjoler Til Bryllup
Ærme Stil Off Skulderen
Med indbygget Bh Ja
Silhuet Mermaid/Trumpet
Ærme Længde(cm) Fuld
Mode Element Simpel

Skriv en anmeldelse

#3094 Lange Ærmer Kæreste Off Skulder Blonder Brud Havfrue Brudekjole, Brude Kjoler

#3094 Lange Ærmer Kæreste Off Skulder Blonder Brud Havfrue Brudekjole, Brude Kjoler

Om Farve og kvalitet Da computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT skærm og LCD-cscreen, farve forskel kan ikke undgås, så vi kan ikke garantere, at farven af vores produkter vil være excetly samme som de billeder du så forstå venligst, at.Hvis du er meget meget strenge i farve, bedes du kontakte os først, før du placerer en ordre.Tak.Stort set

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!