Kategori

Hydraulisk Pumpe 12V Hydraulisk Pumpe Enkelt Hydraulisk Pumpe til Dump Trailer 10 Liter Hydraulisk Pumpe

Nyhed

kr1 299.58

kr1 412.59

-8 %

På lager

Tags: 12v pumpe vand, bil metal, hydraul pumpe, tryk på power, 12v hydraulisk pumpe, blok ventil, 12v hydraulisk, vand hydraulisk, hydraulikstation, tipper trailer.

Enkeltvirkende Hydraulisk Pumpe 12v Dump Trailer 10 Liter Metal Reservoir for Dump Trailer

Bemærk:

1. For EU ' s OS AU lande, vi levering af varer fra oversøiske lagre.D gulv-til-dør service

Leveringen er hurtig 、 praktisk og effektiv .Vi har pligt til ordren!

2.For klient fra Rusland, Hviderusland, Kasakhstan, Ukraine og Kirgisistan , kan vi sende direkte fra Kina.Dør-til-dør prisen er billig, så kontakt mig venligst.

3. For andre lande, vi har samarbejdet shipping agent for fragt rabatter .

4. Mere end tre maskiner, skal du kontakte leverandøren for at få flere rabatter!

Funktioner & detaljer

【HØJ KVALITET MATERIALE FOR lang LEVETID】 - den hydrauliske enhed er en konstruktion af høj kvalitet med høj styrke og hårdhed.God slidstyrke, holdbar i brug.

【HURTIG START】 - høj kvalitet hydraulisk pumpe sikrer en hurtig start og en lang levetid med hver start.Reducere det arbejde, intensitet og forbedre effektiviteten af trailer hydraulisk pumpe.

【Sikkerhedsanvisninger】 - Den el-hydraulisk pumpe er designet til holdbarhed og tanken har været, der er specielt designet, så det ikke kan revne og lækage under barske forhold.

【LET AT BRUGE】 - den hydrauliske pumpe til lastbiler udstyret med hydrauliske værktøjer kan gøre for at løfte, skubbe, knæk, bukning, retning, klipning, montage, rive og mange andre job.

【BRED ANVENDELSE】 - Hydraulisk effekt, der anvendes i applikationer, hvor en hydraulisk cylinder skal udvides, for som en bagklap lift, saxlift, deponering trailer, pallevogn, sneplov, arbejde platform, trafik tegn, materiale håndtering, kørestol elevatorer etc.der er behov for.

Vedligeholdelse:

Vi er nødt til at holde drev og rør rene for at forhindre snavs i at komme ind i systemet.

Vi har brug for at holde tanken lidt olie på en ordentlig fylde olie niveau efter en periode.Lige som pumpe luft indtag forårsager skade på pumpen og segl.

Ændrer den nye olie 100 timer efter første påfyldning af hydraulisk olie efter et år (1500 timer) til at erstatte en nye olie.

Den hydrauliske olie viskositet for 22 og 46 var fælles / s.

Arbejdsmiljø temperatur Høj kvalitet hydraulisk olie med høj viskositet, lav arbejdsmiljø med lav viskositet hydraulisk olie.

10 liter enkelt-hydraulisk pumpe

Denne enhed er designet til mellemstore og små slag platforme og består af en high-pressure pumpe, AC motor, integreret multi-formål blok, hydraulisk ventil, brændstof og andre komponenter i én.Platform med nedsat slagtilfælde, som er kontrolleret af en elektromagnetisk sikkerhedsventil, den faldende hastighed styres af en indbygget kompensation ventil.Den manuelle aflæsning reserve ventil bruges til at skifte ud.Det er almindeligt anvendt i gaffeltrucks, små og mellemstore elevatorer og i forskellige brancher.

Høj kvalitet materiale for holdbarhed

Hurtig start

Sikkerhed

Nem at bruge

specifikation

Materiale container: metal

Forskydning af den hydrauliske pumpe: 0.562-4.350 GPM (0.75-5.8 ML / R, gælder for alle individuelle enheder til 4, 6, 8, 10 liter)

Overtryksventil: 22 MPA (3200 PSI max.Relief indstilling for større løftekraft på en forbindelse)

Nominel hastighed: 2850R / MIN

Motor effekt: 0.37-5,5 kW (gælder alle individuelle enheder til 4, 6, 8, 10 liter)

Motor spænding: DC12V

Brændstof tank: 10L

Enkeltvirkende power-up / tyngdekraften ned

Maksimal lindring indstilling af 1500 hp på B-port

10 liter metal container

SAE # 1 port, vandret montering

Håndholdte trailer med ca. 4,5 m lang fjernelse kablet og start magnet

Pakke indhold 1 x 10 liter enkelt-hydraulisk pumpe 1 x engelsk manual Batteri kabel + motor beskyttelse + kontrolenhed

Hvorfor vælge os?

1.Firma Oplysninger

Velkommen !

VEVOR Maskiner, Udstyr Co., LTD.hovedsageligt beskæftiget med grænseoverskridende virksomhed i 10 år.På nuværende tidspunkt,

selskabet driver mere end 10000 former for produkter med mere end 200 ansatte.Vi er dedikeret til at tilbyde dig et uovertruffent udvalg af produkter med den laveste pris og den bedste kvalitet.

Mere vigtigt, at vi ejer ti mere lagre i verden, som er beliggende i 4 kontinenter.Der er logistiske lagre i Los Angeles, Tyskland, Sydney.

Vores fabrik lokaliserer i 215417,Taicang, Jiangsu, Kina.Og vores salgs-filial selskab, finder i Shanghai.Velkommen til at besøge vores virksomhed.

2.Certificering Af Kvalitet

Alle produktet er pass ISO9001. Og de fleste produkter er CE-certificering.

3.Forsendelse

De fleste af vores produkt kan sendes within1 - 2 dage efter du fuldfører betalingen.Og Det vil tage 3-5 arbejdsdage at din hånd.Additonally, vi er gået sammen med Fedex, DHL, DPD internationale pakker til at tilbyde dig hurtig forsendelse og den laveste pris.

Vi har fire filial virksomheder i Amerikanske, Tyskland, Australien, Kina.Det vil tage 3-5 arbejdsdage at din hånd.Og vi har 10 oversea pakhus til global forsendelse.

Hvis du er Amerikansk køber, kan vi sende maskinen fra Dansk lager i Los Angeles

Ingen grænse besvær, Ingen kurtage, ingen skat til USA køber.

Hvis du køber , kan vi sende maskine fra Tyskland lager.

Ingen grænse besvær, Ingen kurtage, ingen skat for Europæisk køber, såsom Tyskland, Frankrig, storbritannien, Polen og så videre.

Sikkerhedsventil pres
Nominel hastighed
Brændstof tank
Model-Nummer 10LCZYYBTXDZY0001V0
Motor spænding
Brug Hjem DIY
Materiale Legeret Stål
Type Hånd Værktøj, Dele
Motor effekt
Oprindelse KN(Oprindelse)

Skriv en anmeldelse

Hydraulisk Pumpe 12V Hydraulisk Pumpe Enkelt Hydraulisk Pumpe til Dump Trailer 10 Liter Hydraulisk Pumpe

Hydraulisk Pumpe 12V Hydraulisk Pumpe Enkelt Hydraulisk Pumpe til Dump Trailer 10 Liter Hydraulisk Pumpe

Enkeltvirkende Hydraulisk Pumpe 12v Dump Trailer 10 Liter Metal Reservoir for Dump Trailer Bemærk: 1. For EU ' s OS AU lande, vi levering af varer fra oversøiske lagre.D gulv-til-dør service Leveringen er hurtig 、 praktisk og effektiv .Vi har pligt til ordren! 2.For klient fra Rusland, Hviderusland, Kasakhstan, Ukraine og Kirgisistan , kan

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!