Kategori

ECL-132 DIY Kit Supersized Skærm LED Elektronisk Skærm Med Fjernbetjening

Nyhed

kr124.12

kr155.14

-19 %

På lager

Tags: chunghop, universal fjernbetjening tvip, chunghop fjernbetjening, chunghop lære fjernbetjeningen, diy kit electron, chunghop lære, søm overførsel, boksen mod, universel fjernbetjening, står, EQKIT.

Specifikationer:

Farve:rød/gul/blå

Arbejder spænding:5V (USB-strømforsyning)

Arbejder løbende:30-50mA (afhængigt af den skærm farve)

Det er gør det selv kit.Brugerens behov for at svejse det.

ECL-132 fjernbetjening ur kan vise uret ved 132pcs 5mm Lysdioder.Vis tegn størrelse er, 81*43mm

Produkt størrelse:23.3x9.5 cm/9.17x3.74inch

1>.Knap Funktion.

Midterste knap: Main Menu.

Øverste knap: Stigning

Knappen nederst: Reducere

Højre-knappen: Lige Muligheder

Venstre knap: Venstre Muligheder

1).Justere tiden, der er undermenu: Blinker LED ' er den aktuelle valgte bits.Lige 2bits kan justere timer og venstre 2bits kan justere minutter med fire andre knapper.Tryk på Midterste knap for at gemme og afslutte dette valg,og angiv alarm settings undermenu.

2).Alarm settings undermenu:

Det er føreren skifte til 5 kanaler alarm i første omgang.Den første bit skærm "C", og de sidste 2 bits flash og vise "on" eller "AF".Øverste knap og knappen Nederst kan skifte på /AF.Hvis du vælge "FRA", og tryk Derefter på Midten af knappen enter for at korrigere fejl undermenu.

Hvis der vælges "on",Tryk på Midterste knap for at indstille den første kanal alarm.Den første 2bits display "C1" og de sidste 2 bits flash og vise "on" eller "AF".Øverste knap og knappen Nederst kan skifte på /AF.Hvis du vælge "FRA", og tryk Derefter på Midten af knappen for at indstille den anden kanal alarm.

Hvis der vælges "on", Tryk på Midterste knap for at indstille time og minut.Blinker LED ' er den aktuelle valgte bits.Lige 2bits kan justere timer og venstre 2bits kan justere minutter med fire andre knapper.Højre-knappen og venstre knap kan selecte time og minutter.Toppen og bunden knap kan indstille alarmtidspunktet.Tryk derefter på Midten af knappen for at indstille den anden kanal alarm.

Så indstille flere alarmer ved de samme trin.Efter indstille fitth alarm, skal du trykke på Midten af knappen enter for at korrigere fejl undermenu.

3).Korrektion af fejl undermenu:

Den første bit display "n", og de sidste 2 bits flash og vise "on" eller "AF".Øverste knap og knappen Nederst kan skifte på /AF.Hvis du vælge "FRA", og tryk Derefter på Midten-knappen til normal visning.

Hvis der vælges "on", Tryk på Midterste knap for at indstille korrektion parameter.Den sidste 2bits flash og repræsenterer dage.Tryk derefter på Midten for at indstille andet.Tryk derefter på Midterste knap til normal visning.

2>.Knappen funktioner, genveje

1).På normal vis status,tryk på øverste knap kan lukke eller åbne skærmen.

2).På normal vis status,skal du trykke på bund bunden kan skifte time/minut eller minut/sekund displayet.(Fire Lysdioder i midten vil ikke flash eller være tændt på minut/sekund status).

3).På normal vis status,skal du trykke på venstre knap kan indstille 5-kanal alarm.

4).På normal vis status,skal du trykke på højre-knappen for at korrigere for det andet,vil LED displayet "ESC",efter få sekunder,displayet minut/sekund og andet bits flash.Og efter få sekunder,4 bits flash.Sørg for en præcis tid og tryk derefter på midten af knappen for at indstille andet, og til normal visning.

Bemærk:

Bemærk, at 1-3mm fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, inden du byder

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken Indeholder:

1 x diy kit ur

1 x urkassen

1 x Fjernbetjening

Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke chunghop
Certificering INGEN
Trådløs Kommunikation RF
Bruger Universal

Skriv en anmeldelse

ECL-132 DIY Kit Supersized Skærm LED Elektronisk Skærm Med Fjernbetjening

ECL-132 DIY Kit Supersized Skærm LED Elektronisk Skærm Med Fjernbetjening

Specifikationer: Farve:rød/gul/blå Arbejder spænding:5V (USB-strømforsyning) Arbejder løbende:30-50mA (afhængigt af den skærm farve) Det er gør det selv kit.Brugerens behov for at svejse det. ECL-132 fjernbetjening ur kan vise uret ved 132pcs 5mm Lysdioder.Vis tegn størrelse er, 81*43mm Produkt størrelse:23.3x9.5 cm/9.17x3.74inch 1>.Knap

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!