Kategori

Fremtrædende Lang Dråbe Vand Multigem Flerfarvet Brun Cubic Zirconia Sølv Forgyldt Drop Heart Øreringe V1010

Nyhed

kr27.94

kr79.78

-64 %

På lager

Tags: brune øreringe harpiks, brown earrings beautiful, brun kæder, øreringe, øre masse, øre lange, brun rafia øreringe, øre kvast, boheme øre, beads earrings brown, øre-sætning.

Om Os

Vi Har Fabrik Og Reel Butik Siden 2009 !Vores smykker er trendy og unikke og det stykke afbilledet vil være nøjagtig den samme brik, du vil modtage.Vi tilstræber at give hengivne tjeneste, og placere kunden frem for alt din støtte er med vores største ære.

Shipping Måde

Alle produkter er afsendt inden for 24 timer modtagelse af betaling.Alle vores produkter tilbydes med Gratis Forsendelse.Forsendelse metode afhænger af den Mængde af For.

Returret

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, tilbagebetaling, der er udstedt med ikke krav på at returnere varer. 30 DAGE 100% PENGE TILBAGE GARANTI!

Feedback

Bedes forlade os Positiv Feedback og 5 stjerner rating, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

Varme Tips

FAQ

Hvis du har nogen spørgsmål eller tvivl, er du velkommen til at kontakte os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.Q: Hvorfor jeg har modtaget, er mindre, end hvad der er vist i billedet?A: Vi har en lineal i billedet for at vise den rigtige størrelse.Q: Hvorfor er den sten, farve lidt forskellige fra det billede?A: Alle billeder er taget bruge Flash, nogle af de sten farve kan have påvirket en lille smule.Q: Hvad sker der, hvis jeg ikke modtager min ordre?A: Send igen eller blive refunderet.Q: Hvad sker der, hvis jeg modtager varen var beskadiget?A: Send igen eller blive refunderet.

Model-Nummer V1010
Materiale Cubic Zirconia
Metaller Type SØLV
Metal Stempel 925
Ørering Type Dråbe Øreringe
Vigtigste Sten Cubic Zirconia
Kvalitet høj
Køn KVINDER
Main Farve Multi-farve
Form\mønster Dråbe Vand
Mærke SilverWar
Stil Classic
Total Vægt 5,7 g
Element Type Øreringe
Gave Til Mødre \ Kæreste \ Hustru \ Datter \ Kvindelige ...
I fremstillingslandet Hong Kong Kina
Bøde eller Mode Mode

Skriv en anmeldelse

Fremtrædende Lang Dråbe Vand Multigem Flerfarvet Brun Cubic Zirconia Sølv Forgyldt Drop Heart Øreringe V1010

Fremtrædende Lang Dråbe Vand Multigem Flerfarvet Brun Cubic Zirconia Sølv Forgyldt Drop Heart Øreringe V1010

Om Os Vi Har Fabrik Og Reel Butik Siden 2009 !Vores smykker er trendy og unikke og det stykke afbilledet vil være nøjagtig den samme brik, du vil modtage.Vi tilstræber at give hengivne tjeneste, og placere kunden frem for alt din støtte er med vores største ære. Shipping Måde Alle produkter er afsendt inden for 24 timer modtagelse af betaling.Alle

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!