Kategori

Australien Swisse Lever Detox 120Tablets leverfunktion Fordøjelsesbesvær, Oppustethed, Kramper Relief Antioxidant Afgiftning Wellness

Nyhed

kr181.79

kr363.59

-50 %

På lager

Tags: periode kramper relief, kramper relief periode arbejde, enginar, detox fod, detox plaster, artichok, ug kvinder, artiskok indretning, slanke te, boot ug kvinder.

Swisse Ultiboost Lever Detox er en premium kvalitet formel, der indeholder urter, der traditionelt benyttes til at hjælpe med at støtte lever-funktion og give lindring af forstoppelse og oppustethed.

Afgiftning: leveren er ansvarlig for at fjerne toksiner, ved at spille en central rolle i metabolismen af stoffer såsom alkohol, hjælper med at deres fjernelse fra kroppen.Swisse Ultiboost Lever Detox indeholder St. marys thistle, der traditionelt anvendes i Vestlig urtemedicin, som lever tonic til at hjælpe med at støtte leveren sundhed og funktion.En sund lever støtter afgiftning proces.

Fordøjelsesbesvær: Indeholder gurkemeje og verden artiskok, der traditionelt har været brugt i Vestlig urtemedicin til at hjælpe med at lindre forstoppelse.

Oppustethed og Kramper: Globus artiskok har traditionelt været brugt i Vestlig urtemedicin til at hjælpe med at lindre mave symptomer, såsom luft i maven, abdominal oppustethed og kramper.

Antioxidant Støtte: St. marys thistle, og gurkemeje har antioxidant egenskaber til at hjælpe med at bekæmpe potentielle skader fra frie radikaler.

Swisse Ultiboost Lever Detox har været formuleret med udgangspunkt i den videnskabelige og traditionelle beviser til at tage som en del af en sund detox eller følgende rige fødevarer eller drikkevarer.

Størrelse: 120 Tabletter

Advarsler Må ikke anvendes, hvis gravid eller kan blive gravid.Hvis symptomerne fortsætter, skal du kontakte din sundhedspleje praktiserende læge.

Mærke YourLove
Feature4 forstoppelse lindring
Land/Område for Fremstilling Australien
NETTO VÆGT 120 TABLETTER
Feature2 støtte leverfunktion
Oprindelse Australia Swisse
Ingrediens VERDEN ARTISKOK
Feature3 støtte leverfunktion sundhed
Mængde 1
Feature5 oppustethed relief
Feature6 Afgiftning
Model-Nummer Leveren Afvænning
Bruger Kroppen
Element Type Sæt
Køn Unisex
Feature1 støtte et godt helbred og velvære

Skriv en anmeldelse

Australien Swisse Lever Detox 120Tablets leverfunktion Fordøjelsesbesvær, Oppustethed, Kramper Relief Antioxidant Afgiftning Wellness

Australien Swisse Lever Detox 120Tablets leverfunktion Fordøjelsesbesvær, Oppustethed, Kramper Relief Antioxidant Afgiftning Wellness

Swisse Ultiboost Lever Detox er en premium kvalitet formel, der indeholder urter, der traditionelt benyttes til at hjælpe med at støtte lever-funktion og give lindring af forstoppelse og oppustethed. Afgiftning: leveren er ansvarlig for at fjerne toksiner, ved at spille en central rolle i metabolismen af stoffer såsom alkohol, hjælper med at deres fjernelse fra kroppen.Swisse

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!