Kategori

Kvinder Jakker Female Skjorte Pels Turn-Down Krave Vintage Ind Lommer Knap Manchet Plaid Japansk Stil, Efterår, Vinter

Nyhed

kr264.58

kr440.97

-40 %

På lager

Tags: frakke i et bur, plaid jakke, bluse, herre plaid jakke, lange bomber jacket til kvinder, check kvinder frakke, guld jakke vinter, jakke logo, jakke japan kvinder, oodji womens frakke, Casual Trench Coat.

Kupon

Live feedback & Vinde $1 kupon!Regler: 1. Live positiv feedback, og du kontakte kundeservice med screenshot 2.Få $1 kupon.(gyldig for ordrer over $9.9)

Stil Zone

Normcore Minimalistisk Stil Altid mindre er mere,natur stof og oprindelige farve til at føle skønheden i dine dybe hjerte!

Anbefaler

Find flere bestsellere for frakker & jakker!

Funktioner

Casual Japansk stil skjorte jakke med vintage ind,klassisk turn-down krave,enkelt breasted med specielle knapper,mid-long længde og oversize løs form,varm og tyk stof,for at gøre en normcore casual eller officielle business look.

Størrelsen Info.

【Størrelse Chart】

Varm Påmindelse: 1. Størrelsen kan være 2-3cm forskelle på grund af manuel måling.Bemærk venligst, at når du måler. 2. Dette er Asian størrelse, mens forskellige designere kan bruge deres særlige dimensionering.Følg størrelse tabel for at vælge den størrelse, ikke blot at henvise til S/M/L/XL. 3. Hvis du ikke er sikker,skal du kontakte vores kundeservice.Reference Interval: cm

【Størrelse Henstilling】

【Montering Anbefaling】

Reference Interval: cm Model størrelse kun til reference.

Modellen Viser,

Model Navn: dou Højde: 165 cm Vægt: 47kg Skulder: 47cm C/b/H: 82/66/88cm Iført Størrelse: Gratis Størrelse

Emne Vis

Brand Historie

En unik stil til den enestående, du er for smuk liv!

Hej, Dette er Susan, jeg er blevet en fashion køber siden 2012. Gennem SUSAN ZHONG VÆLG BUTIK, og vi forsøger vores bedste på at vælge tøj med specielle design, god kvalitet også kan være godt for dig, og håber du kan finde en unik stil til den enestående, du er her!Som vi altid tro: mode kan være magi, til at give dig mulighed for at være stærk, stilhed, til at føle din dybe hjerte, den glamour, der udelukkende tilhører dig som en dame!Tak for din tillid og ønsker dig en perfekt dag i din nye kjole!

Meddelelse

1. Engros-og drop shipping er både velkommen?For engros-kunde, vil vi tilbyde dig engrospris og hurtig gratis forsendelse.Drop shipping kunden, vil vi kunne sende varer til dine kunder direkte og vandt 't put alle vores oplysninger i pakken. 2. Vil den farve, jeg ser være den farve, som jeg modtager?Alle billeder er taget af de varer, du modtager, og de billeder, der er professionelt redigeret for at matche det originale farve, som bedst muligt.Men på grund af forskellige skærme og belysning, farver kan variere en smule. 3. Hvad kan jeg gøre, når køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud?Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den.Så dine penge vil ikke overføre til vores konto, og vi vil gøre vores bedste for at følge din pakke, indtil du modtager det. 4. Ikke tilfreds efter at have modtaget mine varer?Hvis du ikke er tilfreds med dine varer eller tjenester, kan du ikke være i et kapløb for at forlade en negativ kommentar, før de giver os en chance for at løse det.Du kan føle dig fri til at kontakte vores kundeservice, og vi vil gøre vores bedste for at finde en løsning, som du kan være tilfreds med.

Sæson Forår/Efterår
Overtøj Type Jakker
Alder Alderen 18-35 År
Mønster Type Plaid
Køn KVINDER
Tøj Længde lang
Krave Turn-down Krave
Ærme Stil Almindelig
Lukning Type Single Breasted
Element Type Overtøj & Frakker
Mærke NoEnName_Null
Materiale Polyester
Type Løs
Oprindelse KN(Oprindelse)
Ærme Længde(cm) Fuld
Stil Normcore/Minimalistiske
Hætteklædte No
Dekoration mønster
Model-Nummer SANSUYIPIN/53139
Tykkelse Tyk (Vinter)

Skriv en anmeldelse

Kvinder Jakker Female Skjorte Pels Turn-Down Krave Vintage Ind Lommer Knap Manchet Plaid Japansk Stil, Efterår, Vinter

Kvinder Jakker Female Skjorte Pels Turn-Down Krave Vintage Ind Lommer Knap Manchet Plaid Japansk Stil, Efterår, Vinter

Kupon Live feedback & Vinde $1 kupon!Regler: 1. Live positiv feedback, og du kontakte kundeservice med screenshot 2.Få $1 kupon.(gyldig for ordrer over $9.9) Stil Zone Normcore Minimalistisk Stil Altid mindre er mere,natur stof og oprindelige farve til at føle skønheden i dine dybe hjerte! Anbefaler Find flere bestsellere for frakker

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!