Kategori

Punk Rocker Mænds Læder kraniet Motorcykel Biker Kørsel Fingerløse Handsker

Nyhed

kr92.13

På lager

Tags: dres alpinestars, mænd fingerløse handsker mænd, Gothic, handsker mitones, revit handske, michael jackson handske handsker, emo-shirt, elmo hår, Sport tape, handske med.

RM15425529666870764

Desccription

Handsker

Meterial: Microfiber og Læder

Main Farve: sort

Herre Handsker

Meterial: læder

Main Farve: Sort

bredde : ca. 10,5 cm

Betaling

* Kreditkort , real-time bankoverførsler , offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du kan vælge en metode, som er mest praktisk for dig.

* Vi foretrækker betaling via ESCROW, og det er den mest sikre måde.

* For at beskytte dine interesser, din betaling vil blive midlertidigt opbevares af www.slaegtsbog.dk, og vil ikke blive frigivet, før du modtager din ordre, og er statisfied med det.

(Bemærk.: For at beskytte både købere og sælgere, www.slaegtsbog.dk skal 8-24 timer til at bekræfte betalingen.)

FORSENDELSE

Alle varer gratis forsendelse

forsendelse til os ved at epacket 7-14 dage

forsendelse til andre lande, som Kina Post eller Hongkong Indlæg 14-21 dage

angiv den adresse, hvor du

kan signere for den (Ikke de PO Box-adresse), og giv din

Telefon Nummer , det er meget vigtigt for levering.

Returret

vi ønsker, at du er tilfreds med dit køb, men vi forstår, at nogle gange kan du ikke være tilfreds med de køb, du har foretaget, da varen ikke passer eller du blot ændre dit sind.Af denne grund har vi let problemfri Udveksling, Restitution og Kredit Politik:

Kontakt os via E-mail, og vi vil have passende ordning for dig.Alle henvendelser vil blive besvaret inden for 24 timer.

Vare(r) skal returneres i original stand, som vi har sendt til dig.Retur forsendelsesomkostninger vil være købers ansvar.

Hvis en negativ feedback er indsendt, før et forsøg på at løse problemet, vil vi forbeholder os retten til at acceptere de negative tilbagemeldinger, da den endelige beslutning til sagen og vende tilbage, vil ikke længere blive accepteret.

Hvis køber misforstår vores post beskrivelse forud for bud, så at varen er uegnet, kan vi ikke tilbyde exchange.

Feedback

Vi sætter stor pris på din virksomhed, og håber du har en meget behagelig oplevelse.Din positive feedback er meget vigtig for os, og vi vil automatisk forlade positive tilbagemeldinger på retur.Men, hvis du har nogen spørgsmål, så kontakt os og lad os løse det sammen.

Fast kvotetildeling:

Q: Vil du give kombineret shipping?

A: Ja, hvis du har brug for kombineret forsendelse , bedes du fortælle os inden for 2 timer efter, at du for det andet punkt.Alle varer gratis forsendelse (Via Internationale Standard Luftpost.),så vi kan ikke tilbyde nogen andre rabat.

Q: Post omfatter gaveæske?

A: Ja, vi vil pakke varen ind i en gaveæske (Tilfældig stil).

Q: Kan jeg returnere produkter, som jeg ikke er tilfreds?

A: Ja, men køberen skal betale alle tilbage shipping gebyr.Vi returnerer kun de penge af hvert enkelt produkt tilbage, og fragtomkostninger refunderes ikke.

Q: Hvornår kan jeg få de produkter, efter min betaling?

A: Vores selskab, der normalt leverer pakker Via Internationale Standard Luftpost.Tidspunktet for anslået levering til USAvil være 7-15 arbejdsdage, og at Europa vil være 15-30business dage, og 15-45 dage til Asiatiske regioner, og 25-45 dage til andre områder.

Q: Kan kunden få koncession på prisen?

A: Nej, den pris er det laveste man for at sikre den bedste kvalitet, vi kan tilbyde.Så ingen af de andre rabat undtagen for den foretrukne politik, der er anført på denne web side.

Q: Hvornår vil du begynde at behandle alle ordrer efter du har modtaget den fulde betaling?

A: Normalt vil vi behandle alle ordrer inden for to hverdage efter vi har modtaget den fulde betaling.Alle ordrer placeret på lørdage og søndage eller traditionelle Kinesiske helligdage vil blive forsinket til at blive behandlet inden for 2-3 hverdage, efter at alle de ovennævnte helligdage.

Q: Hvordan til at kontakte os?

A: Du velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål eller problem, via vores e-mail-besked, vil vi normalt svar inden for 24 timer .

Element Type Handsker & Vanter
Handsker Længde Håndled
Stil Nyhed
Mønster Type GEOMETRISKE
Køn Unisex
Navn På Afdeling Voksen
Model-Nummer ST-9
Materiale Ægte Læder

Skriv en anmeldelse

Punk Rocker Mænds Læder kraniet Motorcykel Biker Kørsel Fingerløse Handsker

Punk Rocker Mænds Læder kraniet Motorcykel Biker Kørsel Fingerløse Handsker

RM15425529666870764 Desccription Handsker Meterial: Microfiber og Læder Main Farve: sort Herre Handsker Meterial: læder Main Farve: Sort bredde : ca. 10,5 cm Betaling * Kreditkort , real-time bankoverførsler , offline betalinger (bankoverførsler og Western Union).Du kan vælge en metode, som er

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!