Kategori

DuPont PEM-membran, max antal 1800ppb H2 koncentration af brint, vand ionizer brint generator vand

Nyhed

kr367.09

kr853.69

-56 %

På lager

Tags: ro-membran, brint vand maker, have vand, cable dupont, alkalin vand, stepper dupont connector, celle brint, blødgøre vand, atmosfære vand generator, man hho-generator.

DuPont PEM-membran, max antal 1800ppb H2 koncentration af brint, vand ionizer brint generator vand

Hvad er Brint Vand ?Brint vand eller brint-rigt vand (vand, der er beriget med brint, gas), er at drikke vand mættet med molekylær brint (H2).Brint vand er fyldt med antioxidanter, anti-inflammatoriske og anti-allergiske egenskaber.Desuden er det også stimulerer stofskiftet og fugter organer, der fører til store sundhedsmæssige fordele for mennesker og dyr.Det er et naturligt middel til sundhed, ungdom og skønhed.Det er perfekt til enhver person, uanset alder, kategori, herunder spædbørn og gravide kvinder.Med hjælp af Du Pont Proton Exchange Membrane og seneste SPE-teknologi, AOA-400D kan producere meget højere for hydrogen-og ORP (minus) i vandet, end de fleste af de lignende enheder på markedet , denne mængde af brint vil bidrage mere til at løse den sygdom, problemer og skabe et sundere liv.AOA-400D har følgende produkt fordele: 1: Æstetisk Design , smuk 2. Du Pont PEM-membran med den nyeste SPE-teknologi 3. Elektrolyse-plader er lavet af Titanium med multi-lag platinum belægning . 4. Flaske organ, og som består af 2 lag af høj borosilikatglas. 5. Hurtig til at producere en høj koncentration af brint , 3 minutter 6. Brint max op til 1800 ppb-og ORP max op til -500mV (afhængigt af vandets kvalitet og hvor mange gange af elektrolyse) 7. Brug eksklusiv teknologi af brint opløses teknologi , hold hydrogen i vand 8. Ingen grænse for kilde-vand , selv destilleret vand og renset vand, der kan bruges. 9. WEEE-certificering, pengeskab og produkt garanti

Frie radikaler forårsager mange sunde problemer

I kroppen, frie radikaler forårsager lignende forringelse, som de ødelægger cellemembranerne og gøre celler sårbare over for forfald og patogener.Disse frie radikaler skader DNA og mitochondrierne, de grundlæggende byggesten i alle væv, og forlade i deres sti mange sundhedsmæssige problemer.Brint fjerner frie radikaler: Opløst Hydrogen molekyler, der er søge ud af de mest skadelige frie radikaler i vores krop, og neutraliserer dem, før de kan gøre mere skade vores celler.H2 giver donerer en elektron og obligationer med frie radikaler, for at oprette et molekyle, som vores krop har brug for H20 eller Vand.

Fordele for drikkevand brint vand

I henhold til 500 videnskabelige undersøgelser, der siden 2007 har det været afsløret, at molekylær brint har et stort terapeutisk potentiale til at behandle mere end 150 sygdomme.Da det går ind i vores krop, er det straks begynder at gendanne væv og organer på et cellulært niveau.Centrale Sundhedsmæssige Fordele: • Fjerne skadelige frie radikaler fra kroppen • Forbedre cellulære sundhed og beskyttelse • Fremme en bedre optagelse af næringsstoffer i kroppen • Bedre hydrering til din krop • Øger blodcirkulationen • Hjælper med at sænke mættet fedt • Reducere aldring til at give sundt udseende hud • Forbedrer muskel-væv funktioner & leddene mobilitet • Reducere forstoppelse problemer • Hjælpemidler til at sænke kolesterol niveauer • Detoxifies din krop • Hurtigere helbredelse af fysiske træning • Forbedrer livskvaliteten for kræft patienter, der gennemgår medicinske behandling.

Produkt Detaljer

Installation Tabel Type
Effekt (W) 3W
Materiale ABS
Model-Nummer AOA-400D-2
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Med Låg 304 rustfrit stål + Mad-grade PP
Batteriets kapacitet 1200mAh
Vand Temperatur 0 ~70℃
Interface Diameter INGEN
Funktion Direkte Drikke
Vandbehandling maskine Type Blødt Vand Maskine
Vand volumen 280ml-350ml
Vand-Kvalitetskrav Høj Kvalitet Drikkevand
PEM-membran DuPont membran
Type Ionizer
Rensende Position Terminal Rensning
Bruger Kande
Krop Materiale Høj borosilikatglas
Dimension Højde
Elektrodemateriale Titanium med platinum belægning
Mærke DRVODA
Netto Vægt 500g-600g
farve Sølv , Hvid
5-Trins Filtrering No
Vand Udbytte(Liter/Minut) 0.1
Certificering CE

Skriv en anmeldelse

DuPont PEM-membran, max antal 1800ppb H2 koncentration af brint, vand ionizer brint generator vand

DuPont PEM-membran, max antal 1800ppb H2 koncentration af brint, vand ionizer brint generator vand

DuPont PEM-membran, max antal 1800ppb H2 koncentration af brint, vand ionizer brint generator vand Hvad er Brint Vand ?Brint vand eller brint-rigt vand (vand, der er beriget med brint, gas), er at drikke vand mættet med molekylær brint (H2).Brint vand er fyldt med antioxidanter, anti-inflammatoriske og anti-allergiske egenskaber.Desuden er det også stimulerer stofskiftet

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!