Kategori

For AUO 21.5 tommer LCD-skærm panel T215HVN01.1

Nyhed

kr707.89

På lager

Tags: lcd-display 5 inc, tft-display 7 vga, 10 inches 1280x800 skærm, lcd-display 7 inch 12v, hantek logic, kortets farve tft lcd-skærm, støtte display 10 tommer, lcd-skærm 9 7 tommer, ips lcd-skærm 7 " touch, display 1, 3 tommer.

Advarsel: ☞ Installation guide medfølger ikke, Vi er ikke ansvarlig for eventuelle skader forårsaget af installation af dette tilbehør, kan du være sikker på, at du ved, hvordan til at installere det, før bud,Tak for din forståelse! ☞ Vær venlig IKKE at købe, hvis du ikke kan acceptere En a+ klasse kompatibel touch screen digitizer med forskellige flex kabel-numre som vores titel/beskrivelse/foto stater er ude af udbuddet på markedet, tak!

Beskrivelse:

* Varen Tilstand: Brand New

* Hver Post Var 100% Testet Før Forsendelse

* Kompatibel med:

* Det bruges til at erstatte din defekte, beskadigede, revnede eller ubrugelige touch-skærm.Tips: * Touch-Panel Digitizer: Hvis den øverste touch-panel eller glas top er revnet eller gået i stykker, men billedet under, det er fint,så behøver du kun Touch-Panel. * LCD Display Kun: Hvis billedet under glasset er i stykker, og tryk pancel er IKKE så behøver du kun en LCD-skærm * Komplet Skærm med Touch Panel og LCD-skærm: Hvis den øverste touch-panel er brudt og lcd-billedet er enten sort flydende eller revnet du har brug for en komplet skærmen.Pakken indeholder:

1* Touch-Skærm Med Tips Forholdsregler :

1. Brasilien kunder: Hvis du vælger DHL, bedes du fortælle os dit cvr-nummer, som er DHL ' s krav, men vi vil følge dig til at udfylde en deklareret værdi, så fortvivl ikke. 2. Erklæring : Hvis du har et særligt krav på værdien erklæring, bedes du efterlade en besked til os.Hvis du ikke gør det, vil vi erklærer som standard.

3. Brugerdefineret Skat : S ellers er ikke ansvarlige for nogen import skat, skik skat eller brugerdefinerede forsinkelse.

Hvis du ikke er okay med at betale brugerdefinerede skat, hvis denne er desværre din pakke blive tilbageholdt af toldmyndighederne, skal du ikke placere en ordre.

4 .Kurer fjernbetjening gebyr Problem: Når du vælger hurtig levering såsom: DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS, etc., indtast venligst din egen kurer firma ' s hjemmeside for at bekræfte det, hvis din adresse i fjerntliggende områder, der er udpeget kurer firma, er du nødt til at betale en ekstra afgift, eller vi vil vælge en billigere måde skib til dig, fordi shipping gebyr du har betalt er ikke inkluderet van nelle opladet.Forstå venligst, at denne situation especial .

Vi holder dine behov

Vi understøtter følgende betalingsmetoder.Alle betalinger foretaget på www.slaegtsbog.dk behandles af Alipay.

Kombineret Forsendelse

For multi-item-ordrer, kan du IKKE sende betaling, indtil du har vundet alle de elementer, du ønsker at kombinere.

Håndtering & Shipping Time

Behandling Tid: 1 dage

Leveringstid: 10-3 0 arbejdsdage

Vi står bag alle vores produkter med et 30-dages-penge-tilbage garanti.Hvis du modtager en vare, der ikke er i den stand som beskrevet, vi vil straks give dig en tilbagebetaling eller erstatning, Hvis din vare ikke passer, eller du ikke ønsker den, kan du returnere det til en tilbagebetaling (minus fragt).For retur forsendelsen, bedes du kontakte os via www.slaegtsbog.dk med at levere varen-nummer og årsag til returnering (acceptabel Forrentning på op til 15 dage efter du modtager varen.Tilbagebetaling vil blive udstedt inden for 1-2 arbejdsdage efter modtagelsen af returvaren.Kontakt os venligst (www.slaegtsbog.dk Beskeder foretrukne) og give os mulighed for at gøre det rigtige, hvis du har spørgsmål til din ordre.

Vi besvarer alle henvendelser ved afslutningen af den næste arbejdsdag.Alle detaljerne af vores retningslinjer for returnering er inkluderet i prisen på hvert produkt detalje side.

Vores kundeservice reps reagere på henvendelser via Aliexprss messaging system dagligt på hverdage.

Vores arbejdstid(mandag - fredag):

CN: 9 AM - 6 PM RUC: 4 AM - 1 PM

AU: 11 AM TIL 8 PM, UK: 1 AM TIL 10 AM

DE: 2 AM - 11 GLÆDER OS: 8 PM - 5 ER ET

Produkt Type Tablet LCD -
Skærm Størrelse 7~10 Tommer
Skærm Type Kapacitiv Skærm
Kompatible Mærker Universal
Mærke osatych

Skriv en anmeldelse

For AUO 21.5 tommer LCD-skærm panel T215HVN01.1

For AUO 21.5 tommer LCD-skærm panel T215HVN01.1

Advarsel: ☞ Installation guide medfølger ikke, Vi er ikke ansvarlig for eventuelle skader forårsaget af installation af dette tilbehør, kan du være sikker på, at du ved, hvordan til at installere det, før bud,Tak for din forståelse! ☞ Vær venlig IKKE at købe, hvis du ikke kan acceptere En a+ klasse kompatibel touch screen digitizer med forskellige flex kabel-numre

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!