Kategori

Top Mænd Kvinder Ure Enkel Stil Ur Unisex minimalistisk Armbåndsur Quartz Kvindelige Ur dameur Hodinky Relogio Feminino

Nyhed

kr18.36

kr36.73

-50 %

På lager

Tags: sk se, paidu se, minimalistisk og ren kvinde ur, minimalistisk ur, hodinky kvinder, jw kvarts, usa kvinder ur, mænd ser, se kvinde, pearl se kvinder.

Vilkår

1 ) Told skat er en pligt for enhver borger i dit land.Tag ansvar for det på din egen. 2 ) Hvis der er tvivl om den oplyste værdi af det produkt, bedes du kontakte os, når/inden at placere ordrer. 3) på Grund af forskellige målemetoder, de specifikationer, der kan være mindre afvigelser.Venligst anerkende ovenstående betingelser, før du placerer ordrer.

Meddelelse

- På grund af justeringer af det russiske Postvæsen politikker, Bedes du forlade komplet adressaten navn.Ellers kan den parcel, der ikke leveres med succes. - Hvis købet beskyttelse vil løbe ud, mens du ikke har modtaget pakken, bedes du kontakte os for at forlænge beskyttelsen tid for dine rettigheder.

OUMEIGE Butik

Husk: Når du ikke staisfied med henblik på,måske de elementer,måske den shipping tid.Kunne du bedes ikke efterlade en dårlig feedback?Hvis der er nogen problemer.Du kan kontakte de ting,vi vil tilbyde den bedste løsning :) Vi støtter drop shipping og engros.Se flere produkter klik på : https://oumeigestore.www.slaegtsbog.dk/store/all-wholesale-products/4391072.html Vi lover at tilbyde den bedste service,før du bestiller, på bestilling og efter bestilling :) Vi har en masse fordele i vores produkter, såsom kvalitet,pris og så videre.Du kan få meget lave engrospriser.Følg vores butik, og du kan få flere ekstra privilegier.

Engros-og Drop Shipping er velkommen

- For engros Vi vil tilbyde en rabat eller gratis express shipping, der normalt tager 1 uge at ankomme. - Drop shipping 1) Støtte til en CSV-Drop Shipping. 2) For USA,AU,CA,UK,RUC købere, ePacket er til rådighed. 3) Der er ingen der er begrænset lager til at opfylde ordrer. 4) Ordrer vil blive sendt ud inden for 48 Timer. 5) Ingen faktura eller alle oplysninger.Hvis du ønsker, Engros-eller Drop Shipping, bedes du kontakte os for at få den bedste pris og service.Tak !!

Sagen Tykkelse 7mm
Kvinder Ur Hodinky,Kort
reloj mujer montre femme
Stil Fashion & Casual
Skive Vindue Materiale Type Glas
Bevægelse KVARTS
Funktion Stødsikker
Dameur Zegarek damski
Unisex ur Enkel,Fashion,Afslappet,Minimalistiske
mænd ser Relogio Masculino
Sag Form RUNDE
Bånd Bredde 20mm
Reloj Hombre Mandlige Mænd Ure
Model-Nummer Unisex Simpel Mekanisk Ur
Mærke GoGoey
Bandet Længde 24cm
kvinder ur relogio feminino
Dial Diameter 40mm
Sag Materiale Rustfrit Stål
Bokse & Sager Materiale Ingen pakke
Bandet Materiale Type Læder
Lås Type Spænde
Vandtæthed Dybde Ikke vandtæt

Skriv en anmeldelse

Top Mænd Kvinder Ure Enkel Stil Ur Unisex minimalistisk Armbåndsur Quartz Kvindelige Ur dameur Hodinky Relogio Feminino

Top Mænd Kvinder Ure Enkel Stil Ur Unisex minimalistisk Armbåndsur Quartz Kvindelige Ur dameur Hodinky Relogio Feminino

Vilkår 1 ) Told skat er en pligt for enhver borger i dit land.Tag ansvar for det på din egen. 2 ) Hvis der er tvivl om den oplyste værdi af det produkt, bedes du kontakte os, når/inden at placere ordrer. 3) på Grund af forskellige målemetoder, de specifikationer, der kan være mindre afvigelser.Venligst anerkende ovenstående betingelser, før du placerer ordrer. Meddelelse -

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!