Kategori

6SE7031-2HF84-1BG0 NY, Original

Nyhed

kr971.00

kr1 044.09

-7 %

På lager

Tags: linser personlig, led stripe 2700k 2m, led-striber samsung, plast hængende legetøj, passat vogn luksus, lille barbermaskine personer, størrelsen waiste træner, mager strømpebånd, lcd-huawei 030 lite.

Chun de hui elektronik er en professionel, engageret i verden hver stor brand af forhandlere, da grundlagt i 2003. Har været på basis af god tro med overlegen kvalitet og rimelig pris er ledelsen idé, med henblik på gensidig tillid og gensidig gavn, med kvalitet og kredit for det første, i shenzhen er point-of-sale, helhjertet for nye og gamle kunder den bedste service, byde velkommen til nye og gamle kunder og industri insidere til at spørge.Vi er en chip agenter, løsning udbydere, kan i henhold til kundens behov til at udvikle en plan.Nu gamle ordning har WIFI dørklokken overvågning, afhængigt af kameraet, efter den bil, mobil strømforsyning, video-transmission, power protection plade.

Bruger TV
Model-Nummer Original
Pakke Ja
Mærke Taofa
Kanal 1
Frekvens 315 MHz
Støtte APP No
Trådløs Kommunikation RF

Skriv en anmeldelse

6SE7031-2HF84-1BG0 NY, Original

6SE7031-2HF84-1BG0 NY, Original

Chun de hui elektronik er en professionel, engageret i verden hver stor brand af forhandlere, da grundlagt i 2003. Har været på basis af god tro med overlegen kvalitet og rimelig pris er ledelsen idé, med henblik på gensidig tillid og gensidig gavn, med kvalitet og kredit for det første, i shenzhen er point-of-sale, helhjertet for nye og gamle kunder den bedste service,

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!