Kategori

5*8mm Ovale Sten Perler Naturlige Træ Mønster Agater Løse Perler Til Smykker at Gøre DIY Armbånd Halskæde

Nyhed

kr42.81

På lager

Tags: blå jade perle, moss agate naturlige sten smykker, teal perle, blå kalcedon perle, ocean jaspis, jasper red stone, jasper rød, tjekker sten, brun jasper, blå jasper.

Varenavn :5*8mm Ovale Sten Perler Naturlige Træ Mønster Agat Løse Perler Til Smykker at Gøre DIY Armbånd Halskæde

Bøde eller Mode :Fashion

Form\mønster : Oval

Størrelse :5*8mm

Antal:Om 45pcs

Element vægt: 30g

Bemærk:

Kære, Stenen er naturlig dannelse ,der måske har mindre farve og størrelse forskel, men de er unikke i naturens gaver til os.

Disse billeder er kun vejledende, bedes du kontrollere ovenstående detaljerede målinger for at vælge den farve, der vises på displayet, kan være lidt anderledes, fordi displayet er ikke det samme,tak.

Vis Produkt

Betaling: 1. Vælg venligst enhver forsendelse metode, du vil efter din bestilling. 2. Efter betalingen er gennemført, vil vi sende varen inden for 1-3 hverdage. 3. På grund af forskellige fortoldning tid i forskellige lande, kan vi ikke garantere levering gange for alle internationale forsendelser.Dette kan påvirke hastigheden på dit produkt inspektion. 4. Bemærk: køber er ansvarlig for eventuelle ekstra omkostninger i landet.Eventuelle skatter og/eller ansvar.Transport: 1. Pack og e-mail så hurtigt som muligt efter betaling.Det tager omkring 15-45 dage til at sende med posten.Nogle lande kræver, at 20-60 dage og EMS (7-15 dage). 2. Generelt er de fleste ordrer behandles inden for 1-3 hverdage, men på grund af den konstante ændringer på vores lager, forsinket levering finder sted.International transport tager lang tid.vent tålmodigt.Retur: Vi gør vores bedste for at give vores kunder den bedste service.Hvis du returnerer varer inden for 15 dage efter modtagelsen af varerne, vil vi refundere dine gebyrer.Men, købere, bør sikre, at returvaren er i sin oprindelige tilstand.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når det er returneret.Køberen vil være ansvarlig for sådanne tab eller skader, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indsende et krav til logistik firma til at dække udgifterne for tab eller tab.Returportoen betales af køber Feedback: Da din feedback er meget vigtigt for at vores forretningsudvikling, hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester, vi oprigtigt opfordre dig til at give os positiv feedback.Tak!Hvis du ikke er tilfreds, så kontakt os inden de forlader en negativ og neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet og opfylde dine krav.mange tak!

Element Vægt 30g
Ydre Diameter 5mm
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Sten
Model-Nummer stoneb202010175811
Smykker Type2 Perler til smykkefremstilling
Størrelse 5*8mm
Smykker Type4 Håndlavet i hånden DIY Perle
Smykker Type3 Spacer Perler
Item Form Oval
Mængde Om 45pcs
Mærke LuckyBeads
Smykker Type1 Charms Armbånd,Tilbehør
Butikken type Engros perler
Metal Type INGEN

Skriv en anmeldelse

5*8mm Ovale Sten Perler Naturlige Træ Mønster Agater Løse Perler Til Smykker at Gøre DIY Armbånd Halskæde

5*8mm Ovale Sten Perler Naturlige Træ Mønster Agater Løse Perler Til Smykker at Gøre DIY Armbånd Halskæde

Varenavn :5*8mm Ovale Sten Perler Naturlige Træ Mønster Agat Løse Perler Til Smykker at Gøre DIY Armbånd Halskæde Bøde eller Mode :Fashion Form\mønster : Oval Størrelse :5*8mm Antal:Om 45pcs Element vægt: 30g Bemærk: Kære, Stenen er naturlig dannelse ,der måske har mindre farve og størrelse forskel, men de

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!