Kategori

Croysier Nederdele Dame 2020 Nye Efterår Og Vinter Casual Fløjlsbukser Nederdel Kvinder Elastisk Høj Talje Knapper Elegant En Linje Midi-Nederdel

Nyhed

kr92.06

kr153.42

-39 %

På lager

Tags: plus størrelse flæse nederdel, Slids, midi-nederdel kvinde, foran spalten nederdel, lag plys, guld kaftan, knap nederdel, midi-nederdel, søm soaker, 7xl.

Størrelse

Tøjet Fladskærms-Målinger (cm):

En Størrelse: Elastisk Talje 58-80 / Længde 68

1 cm = -0,39 1 i = 2.54 cm Målinger kan findes 1-3 cm fejl på grund af manuel måling.

Normalt er "One Size" af dette tøjet passer til Rusland Størrelse 40-46, USA Størrelsen 0-10; Europa Size (34-40; UK/AU Størrelse 6-12.

For yderligere at bekræfte, at "One Size" af denne beklædningsgenstand, som passer dig, bedes du henvise til tøjet hjemme målinger, der sammenligner det at din krop målinger for at bekræfte.Hvis du stadig ikke sikker på om, hvis det "One Size" af denne beklædningsgenstand, som passer dig, er du velkommen til at kontakte os.

Modellen Viser,

Fast Billede

Business-Samarbejde

Drop Shipping og engros er både velkommen.Minimum ordremængde er ét stykke.For mere, mere rabat.Drop shipping, vil vi sende varen til din kunde direkte og vil ikke forlade vores oplysninger.For engros, vi vil tilbyde en rabat eller gratis express shipping.ODM og OEM er understøttet.Du er velkommen til at diskutere andre virksomheder at samarbejde med os.

Farve Forskel

Vi forsøger at vise farve så nøjagtige som muligt, men på grund af belysning, forskellige display, personlige forståelse af farve og andre årsager, er farven af det faktiske produkt kan være lidt forskellige fra billedet på websiden.Der henvises til farven af det faktiske element, som den endelige farve.Farve forskellen ikke hører til kvaliteten problemet.

Forsendelse

Forberedelse Tid: 3-7 arbejdsdage.Overveje shipping hastighed og remote-adresse, vi kan bruge en anden forsendelses metode i stedet for fragt på din ordre.På grund af forskellige toldpolitikkens i forskellige lande, kan der være en told, skatter og andre told-relaterede afgifter, der skal betales af købere.Købere bære hele ansvaret for alle de ekstra udgifter, der er påløbet (hvis nogen).

Retur og Udveksling

Vi støtter ingen grund til tilbagevenden og udveksling politik.Varen skal returneres indenfor 7 dage efter modtagelsen.Sørg for varen i god stand, ubeskadiget, ubrugt, og med den originale emballage.Købere betaler for tilbagevenden shipping gebyrer.

Feedback

Hvis du er tilfreds, kan du efterlade 5 stjerner feedback, vil vi være meget taknemmelige.Hvis du ikke er tilfreds, er du velkommen til at kontakte os, inden du forlader feedback, eller åben konflikt.Vi vil gøre vores bedste for at løse alle de problemer for dig.Kommunikation er altid den bedste måde at løse problemet på.

Køn KVINDER
Dekoration Knap
Stil Casual
Materiale Fløjlsbukser
Talje empire
Alder Alderen 18-35 År
Sæson Efterår/Efterår, Vinter
Silhuet A-LINJE
Mærke Croysier
Model-Nummer BG3027
Mønster Type Solid
Oprindelse KN(Oprindelse)
Kjoler Længde Mid-Kalv

Skriv en anmeldelse

Croysier Nederdele Dame 2020 Nye Efterår Og Vinter Casual Fløjlsbukser Nederdel Kvinder Elastisk Høj Talje Knapper Elegant En Linje Midi-Nederdel

Croysier Nederdele Dame 2020 Nye Efterår Og Vinter Casual Fløjlsbukser Nederdel Kvinder Elastisk Høj Talje Knapper Elegant En Linje Midi-Nederdel

Størrelse Tøjet Fladskærms-Målinger (cm): En Størrelse: Elastisk Talje 58-80 / Længde 68 1 cm = -0,39 1 i = 2.54 cm Målinger kan findes 1-3 cm fejl på grund af manuel måling. Normalt er One Size af dette tøjet passer til Rusland Størrelse 40-46, USA Størrelsen 0-10; Europa Size (34-40; UK/AU Størrelse 6-12. For yderligere

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!