Kategori

Team Cykling Tøj 2020 Mænds Bikewear Uv Proof Åndbar Bikewear Kort-langærmet Bikewear/sweatshirt Triathlon Skinsuit

Nyhed

kr84.33

kr133.89

-37 %

På lager

Tags: klud cyklus, passer til triathlon, cykel decal, cykling jersey vintage sæt, cykel kæde spænding, mænd triathlon, rapha kort, mænd skinsuit, cykelstyr skifte, scott.

Oplysninger Jersey: 100% Polyester Bukser: 20% Polyester & 80% Lycra Pad: 19D Gel Pad Mærke Funktion :: Åndbar / Hurtig tør / UV-beskyttelse / Compression-Funktion 1. Lette og hurtigtørrende, Åndbart. 2. side af ventilation mesh-shirt 3. 19D Coolmax Gel pude mere komfortabel. 4. Stram elastisk stof, mere egnet til sport 5. Bælte af tøj og bukser, alle med anti-slip, mere egnet til sport.Bemærk Som "XXL Trøjer og XL Bukser", Hvis du ikke har brug for et LOGO, kan du efterlade en besked.

-------------------------Gratis-------------------------

1. Shipping tid: 15-25 arbejdsdage Gratis forsendelse med post 7-15 arbejdsdage ved Hurtig Forsendelse (herunder DHL, EMS ...)

2. Vi forventer ankomsten af din vare til tiden, men da det er en international levering, shipping tid er meget afhængige af kurer virksomheder og lokale told (hvis relevant) og helt ude af vores kontrol.Hvis der er et problem, der hidrører fra denne forsendelse, tøv ikke med at kontakte os.Mens vi bestræber os på at yde gensidig og positiv transaktioner

3. Overførslen omfatter porto, håndtering.

4. Den tracking nummer vil blive leveret kun for registrering forsendelse

5. Som regel klarer vi det inden for 5 hverdage, Når du modtager ordren.

6. Online tracking system, er som regel opdateret med 1-3 hverdage (dog ikke lørdag og helligdage) efter modtagelse af betaling.Sjældne genstande og store ordrer kan tage lidt længere tid.

----------------------- Vender tilbage -------------------

1. Hvis den vare, du har modtaget, er uacceptabelt defekte, brudte eller misssing, PLS kontakte os inden for 3 dage efter levering.

2. I tilfælde af disse ubehagelige ting, vi håber, at køberen og leverandøren aktivt kan kommunikere for at løse konflikten på en fleksibel måde.Vi lover, at vi vil løse en tilfredsstillende løsning.

-------------------------Kontakt------------------------

Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os frit, kan du sende os en besked til trademanager.Vi vil besvare dit spørgsmål i køen, de modtager.Hvis du ikke modtager et svar inden for 24 timer (eksklusive weekender og på helligdage), det betyder, at vi ikke kan modtage din besked.Please, hjælp mig med at spørge igen, mange tak.

I løbet af arbejdstiden, vil vi svare dig så hurtigt som muligt, hvis det ikke er den dag i ugen, skal du være tålmodig og omfattende til at give os lidt mere tid, ikke kun forlade neutral eller negativ kommunikation uden kommunikation, tak for deres samarbejde og forståelse.

-----------------------Regenerering--------------------

1. Hvis noget gør dig ikke tilfreds med det eller vred, så kontakt os direkte, inden de forlader kommentarer, vil vi gøre vores bedste for at løse problemet, indtil du opfylder.

2. Hvis du er i overensstemmelse med den artikel, bedes du venligst hjælpe til at forlade en posive regenerering (5 stjerner) For os, det er en god support og meget vigtig for os

Lynlås Længde Fuld
Model-Nummer mænd cykling jersey sæt
Trøjer Materiale 100% Polyester
Sport Type cykling/mountainbike/mtb/bicicleta/cykler/cykel/ciclismo
Funktioner Åndbar, hurtig-tørrende, tætsiddende, sved-bevis
Oprindelse DET(Oprindelse)
Sæson Sommer
Cykling Jersey Pad Stil GEL Pad Åndbar
Element Navn trøje/ropa ciclismo/cykling tøj/maillot ciclismo
Køn MÆND
Bukser Af Materiale 80% Polyester og 20% Stretch & Spandex
Ærme Størrelse korte ærmer
Salg Metoder Fabrikken Direkte Salg
Pude Nyeste 19D GEL Pad
Materiale Lycra, polyester
Type Trøje Sæt
Mærke honu hurtigt
Passer til Passer til mindre end normalt. Tjek venligst denne butik er dimensionering info

Skriv en anmeldelse

Team Cykling Tøj 2020 Mænds Bikewear Uv Proof Åndbar Bikewear Kort-langærmet Bikewear/sweatshirt Triathlon Skinsuit

Team Cykling Tøj 2020 Mænds Bikewear Uv Proof Åndbar Bikewear Kort-langærmet Bikewear/sweatshirt Triathlon Skinsuit

Oplysninger Jersey: 100% Polyester Bukser: 20% Polyester & 80% Lycra Pad: 19D Gel Pad Mærke Funktion :: Åndbar / Hurtig tør / UV-beskyttelse / Compression-Funktion 1. Lette og hurtigtørrende, Åndbart. 2. side af ventilation mesh-shirt 3. 19D Coolmax Gel pude mere komfortabel. 4. Stram elastisk stof, mere egnet til sport 5. Bælte af tøj og bukser, alle med anti-slip, mere

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!