Kategori

Nylon Børn Fitnesscenter Ring Justerbare skridsikre Børn, Uddannelse, Udstyr

Nyhed

kr49.69

kr70.02

-29 %

På lager

Tags: crossfit ring, ring træning, ring tog, fitnesscenter ring, stor ring fitness, fitness-ring strop, træ-ringe fitness, gymnast ring, halvdelen ringe fitness, gymnastik ringe fitness.

Nylon Børn Fitnesscenter Ring Justerbare skridsikre Børn, Uddannelse, Udstyr

Bullet Punkter: 1、Sikkert for Børn: børnene fitnesscenter ringe har et par solide plastic ABS håndtag, som er en af de stærkeste plast til rådighed uden at bryde, når du hængende med hovedet nedad.

2、Nylon Stropper: nylon stropper (9,8 ft) og sort legerede spænde er smuk og mere fast, at max.belastning op til 600lbs, som du kan nyde forældre-barn-tid.

3、Non-slip Håndtag: gym rings egen ergonomiske håndtag for godt greb, og formen er helt i overensstemmelse med kurven af hånden fatte, at der er komfortabelt mod huden.På samme tid, vil vi bringe et par anti-slip overgrip bælte til at reducere skred i forbindelse med svedige hænder.Og det har grebet former for kat er øre, som er populære hos de fleste børn.Dette kan stimulere børns interesse og spille i lang tid.

4、Vokse Op Sunde og Glade: suspension training er en meget mobile og fleksible måde at opbygge muskler, core styrke, stabilitet og koordination.For børn, fitness ringer kan forbedre den fysiske sundhed, fremmer knoglernes udvikling, korrekt forkert siddestilling og forbedre ben styrke base på pullups, pushups, muscle ups for at få en funktionel og varieret gratis vifte af bevægelse.

5、Installere og Justere i en Leg: gymnastik ringe, der passer til børn til brug i baghaven og for ivrig udøver elskere til brug i fitnesscentret eller hvor som helst de kan sikkert hænge dem.Nemt at sætte op og tage ned.Gymnastik-ringe giver extral lange og justerbare stropper, så du kan arbejde fra et træ, en bom, en pull-up baren eller hvor som helst uden at bekymre dig.

Funktioner: 1. Lille og nem at installere.

2. Velegnet til kernen af maven, pull-ups, roning, træne hele kroppen muskelvæv fra hænder til fødder.

3. Justerbar længde, skridsikker og modstandsdygtig over for slid.

4. Håndtag kan bære omkring 500 kg.

Specifikation:

Navn: Kids Fitnesscenter Ring

Materiale: pp, høj-styrke polyester

Størrelse: strop længde er omkring 0,5 m/19.69 tommer, 1m/39.37 tommer, 1.5 m/59.06 tommer, 2m/78.74 tommer

Packing Liste:

1*Børn Fitnesscenter Ring

Navn Børn Fitnesscenter Ring
Model-Nummer Børn Fitnesscenter Ring
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale pp, høj-styrke polyester
Navn På Afdeling Barn
Type Andre
Prop Valg Andre
Størrelse 1 strop længde er omkring 0,5 m/19.69 tommer
Størrelse 3 strop længde er omkring 1,5 m/59.06 tommer
Størrelse 4 strop længde er ca 2m/78.74 tommer
Størrelse 2 strop længde er omkring 1m/39.37 tommer
Mærke propro
mønster Andre

Skriv en anmeldelse

Nylon Børn Fitnesscenter Ring Justerbare skridsikre Børn, Uddannelse, Udstyr

Nylon Børn Fitnesscenter Ring Justerbare skridsikre Børn, Uddannelse, Udstyr

Nylon Børn Fitnesscenter Ring Justerbare skridsikre Børn, Uddannelse, Udstyr Bullet Punkter: 1、Sikkert for Børn: børnene fitnesscenter ringe har et par solide plastic ABS håndtag, som er en af de stærkeste plast til rådighed uden at bryde, når du hængende med hovedet nedad. 2、Nylon Stropper: nylon stropper (9,8 ft) og sort legerede spænde er smuk

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!