Kategori

2021 Nyeste PS5 PS4 Rygsæk Rejse kuffert Bærbare Oplagring Taske Til Sony Playstation5 /4 spillekonsol Tilbehør

Nyhed

kr38.02

kr97.53

-61 %

På lager

Tags: farve gameboy, dække ps5, spil og røg ps4, PS5, cronus zen, 45 tommer kuffert, consol ps4 pro, skønhed bee, divoom højttaler, ps5 mærkat.

Funktioner:

Perfekt Design: Den største pose tilfældet for PS5 er lavet af holdbart, høj kvalitet øko-venlige nylon stof, som kan reparere og beskytte systemet for Playstation5 for dig.Front lomme kan indeholde 2 trådløse controllere til PS5, den rigtige midterste lomme er for Playstation5 kamera, for PS5 headset, AC netledning, HDMI-og USB-kabler, for PS5 spil, og den højre lomme er for 450ml vand kopper.

Holdbar og Vandtæt Udseende: Denne taske til PS5 er lavet af vandtæt nylon stof, miljøvenlige og holdbare.Den er desuden vejrbestandig og holdbar, og er modstandsdygtig over for støv og dråber.

Justerbar Skulder Strop: håndtaget er pakket ind i høj kvalitet, blødt læder og føles fantastisk.Selv hvis du rejser lange afstande, vægt kan kun give stor komfort.Den justerbare skulder stropper (om)(fra 28 tommer til 55 tommer) har udvidet puder, der gør det nemmere at hænge på skuldrene.Du kan tage dine favorit spil til konsol med dig og nyde den lykke, det bringer til dig.

Let og Transportabel: Denne taske er designet til PS5, for PS4. Det kan bruges til rejser, forretningsrejser og parter, uden at nogen byrde!

Ny Opladning Metode: Denne taske er forsynet med et USB-stik, som kan tilsluttes til en power bank til at oplade elektroniske apparater. (power bank er ikke inkluderet i prisen)

Specifikationer:

Materiale: Oxford klud

Funktion: anti-ridse, stødsikkert, semi-vandtæt, støvtæt

Farve: Sort

Velegnet til: for PS5, for PS4

Packing Liste:

Opbevaringspose*1

Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer Lager pakke
Mærke Rondaful
Kompatibel Mærke/Model INGEN

Skriv en anmeldelse

2021 Nyeste PS5 PS4 Rygsæk Rejse kuffert Bærbare Oplagring Taske Til Sony Playstation5 /4 spillekonsol Tilbehør

2021 Nyeste PS5 PS4 Rygsæk Rejse kuffert Bærbare Oplagring Taske Til Sony Playstation5 /4 spillekonsol Tilbehør

Funktioner: Perfekt Design: Den største pose tilfældet for PS5 er lavet af holdbart, høj kvalitet øko-venlige nylon stof, som kan reparere og beskytte systemet for Playstation5 for dig.Front lomme kan indeholde 2 trådløse controllere til PS5, den rigtige midterste lomme er for Playstation5 kamera, for PS5 headset, AC netledning, HDMI-og USB-kabler, for PS5 spil,

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!