Kategori

Japan deco-maison armatur suspendu LED krystal vedhæng lys stue, soveværelse hængende loft lamper glans pendente

Nyhed

kr928.62

kr1 160.78

-20 %

På lager

Tags: zte blade a530 sag, dreng pels drenge barn, kulstof 12 k cykel, smuk dreng kjole, cabochonslebet 12mm polka, cabochonslebet 1612 coral, bose høretelefoner anmeldelse, dreng hatte solen killing, cabochonslebet 14mm maman.

1 køb + lang sigt, bedes du kontakte kundeservice eller 13528185687 Miss Zhang (weixin med samme nummer)

2 dele af de produkter, bortset fra de seks provinser i det nordvestlige (Xinjiang, Gansu, Ningxia, Qinghai, Indre Mongoliet, Tibet) til at tage Logistik, alle andre Yuantong Hurtig, har brug for en anden hurtig kontakt til kundeservice.

3 dele af produktets pris omfatter ikke fragt, bedes du kontakte vores kundeservice, før du optager.En stor mængde anbefales at tage logistik for at spare omkostninger.

4 efter-salg engagement: hardware garanti transport skader, reparation, lyskilde kørsel garanti til 2 år

Hvis kundeservice blade og den reagerer ikke, bedes du ringe til Miss Zhang 13528185687 (weixin med samme nummer)

På lang sigt plus Q425051446 plads mere jord

1. Trinløs dæmpning, hvad der er trinløs dæmpning?

Den såkaldte lover refererer til kontinuerlig forandring, ikke at hoppe eller flytte, skrå hældning type, der ikke er trådt type.Lysstyrke og farvetemperatur for lampen kan let justeres i stedet for segmenteret, ligesom justering af lydstyrken for lyd.

2. Hvad er farvetemperatur?

Farve temperatur definition: farven af det lys, der udsendes af lyskilden, er den samme som farven af det lys, der udsendes af sort legeme ved en bestemt temperatur.Temperaturen af den sorte krop kaldes den farve temperatur af lyskilden, i enheden for temperatur K. Varm hvid farve temperatur: 40 minutter efter solopgang, den lyse farve er gul, de farver temperatur er omkring 3.000 K, neutral lys farve temperatur: middag solen Hvide, stigende til 4,800-5,800 K, positive hvid farve temperatur: middag i overskyet dag er omkring 6 500 K.

3. Hvad er de tre-farve temperatur, og hvordan man justerer det?

Tre-farve temperatur, også kendt som segmenterede dæmpning.Lyskilden inde i lampen er en to-farve temperatur lyskilde, og både en hvid lyskilde og en varm lyskilde.Du kan bruge kontakt på væggen til at kontrollere, skifte en gang, ændre en farve, temperatur, lys, hvidt lys, slukke lyset og tænde lys, gult lys, slukke lyset og tænde lys, neutral lys, slukke lys, hvidt lys ,..., cirkulære ændringer.

4. Hvad er en-knap kontrol med hele familien?

De såkaldte en-knap kontrol med hele familien henviser til en funktion i trinløs dæmpning.Gennem de fire sæt af knapper under fjernbetjeningen, skifte og lysstyrke justering af de fire lys, der kan styres separat, er der ingen grund til at køre til skifte af hver lampe til at tænde lampen, som er meget betænksom og bekvemt.Der er dog en ulempe.Hver relevant trinløs dæmpning controller er forskellige.Hvis du ønsker at styre hele familien med en nøgle, skal du anvende controller af en fabrik.Ellers, det er ikke universelle og ikke kan indse, en nøgle, der styrer hele familien.

5. Er den tre-farve temperatur gode eller trinløs dæmpning godt?

Trinløs dæmpning kan styre flere ændringer i lys, med flere funktioner, og lidt højere priser.Tre-farve temperatur intelligent justering af tre lyse farver, ingen andre flere funktioner.

6. Kan prisen blive mere positiv?Hvad?Gør det omfatter fragt?

Alle indstillinger pris er eksklusive fragt og moms.Online priserne justeres uregelmæssigt med udgifter til materialer.På grund af alt for mange kunder, Excel citat ark må ikke blive opdateret i gang, så skal du holde øje med selskabets hjemmeside, vil prisen blive justeret fra tid til tid, må du ikke gå glip af det.

7. Hvordan til at beregne fragten?

Hvis du har brug for at tage Logistik, skal speditøren til at betale, generelt beregnet i kubikmeter, du har brug for at afhente gods punkt; hvis du tager Hurtig, vores kurer firma, er Yuantong/Shentong Hurtig, det er beregnet i kg og leveres nedenunder.Hvis du har brug for at sende Hurtig, bedes du kontakte kundeservice for at beregne fragt, ændre prisen, ellers standard logistik.

Stil Moderne
Technics Indgraveret
Finish Jern
Lys Kilde LED Pærer
Antal lyskilder 8
Materiale Metal
Belysning Område 15-30square meter
Certificering CQC
Sted Hotelværelse
Model-Nummer 1
Installation Type Ledningen Vedhæng
Base Type E27
Er Dæmpbar No
Lampeskærm Farve blå
Garanti 1
Er Pærer I Prisen Ja
Strømkilde AC
Mærke SerRickDon
Skifte Type Sensor
Spænding 90-260V

Skriv en anmeldelse

Japan deco-maison armatur suspendu LED krystal vedhæng lys stue, soveværelse hængende loft lamper glans pendente

Japan deco-maison armatur suspendu LED krystal vedhæng lys stue, soveværelse hængende loft lamper glans pendente

1 køb + lang sigt, bedes du kontakte kundeservice eller 13528185687 Miss Zhang (weixin med samme nummer) 2 dele af de produkter, bortset fra de seks provinser i det nordvestlige (Xinjiang, Gansu, Ningxia, Qinghai, Indre Mongoliet, Tibet) til at tage Logistik, alle andre Yuantong Hurtig, har brug for en anden hurtig kontakt til kundeservice. 3 dele af produktets

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!