Kategori

Nyttige Pot Låg Holder Låget Arrangør,Skærebræt Stå Pan-Pot Låg Rack-Hylde Til Opbevaring,Pan Låg Cover Kabinet Pantry Indehaveren Rack

Nyhed

kr62.40

kr104.04

-40 %

På lager

Tags: skål afløbsbakke indehaver, drop hylde, etniske tæppe, pels stykker til salg, badeværelse tæppe 80 cm, calzon, drain protector, hbl, simson, JOWAY.

Funktioner:

Humaniseret design: sunkne behandling i midten , let at bruge, Smedejern belægning behandling, sikkert svejset,stærk og holdbar; i bunden af låget arrangør, der understøttes og er stabil.

Rimelig udnyttelse af rummet: puljen lis stativet er velegnet til en lille eller overfyldt køkken, som kan bruges til tællere, kabinetter og selv under de synker til at holde køkkenet rent og ryddeligt.

Multi-purpose: Køkkengrej arrangør kan bruges til styring af forskellige former for køkkenredskaber, såsom pot, gryden, dække, skærebræt, anti-splash pan, osv., Også til at blive brugt som reoler.

låget låget rack, der er designet specielt til hjem, køkken og bar.

Perfekt til at holde detearing din madlavning ske, truner, hot pot låg

Kan placeres nogen størrelsen af spatel og hjælpe med at holde miljøet rent.

Kan tilbyde et nyt sted til din daglige låg resten.

Pot Låg Holder: Det er ikke let at rust, ingen lugt, en god vælge af hjem køkken forsyninger.

Pot Låg Indehaver: Specielt design, som gør, at det ser elegant

Multi-purpose: pan,pan låg,og skærebræt

Det kan være opbevaring på et udvalg af køkkengrej,på samme tid, kan du sætte låg,pande eller andre køkkengrej.

To måder at være placeret,når der være puttede det i en vandret position,kan du placere gryden,skærebræt og pan låg.andre måde, du kan sætte forskellige størrelse pander.

Specifikation:

Materiale: jern materiale, potten låget indehaveren har en høj holdbarhed, og glat overflade, forhindrer skader pot belægning, Sikkert og sundt miljø beskyttelse.Beskytte dig og din familie sikkerhed

Farve: Sort

Størrelse: 26 cm*16cm*22cm

Pakke Inkluderet:

1X Pot Låg Holder

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk:

Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

køkken gadget sæt opbevaring kurv retter værktøj, køkkengrej hjem indehaver gadget afløb

Om tracking nummer opdatering:

Hvis dit tracking nummer er ingen logistik oplysninger, som tusindvis af pakker, der sendes til udlandet, logistik virksomheder ikke opdatere logistik oplysninger, bedes du kontakte os første gang, bedes du Venligst ikke direkte åbne tvist.Vi er den første tid for dig at løse!

Tidspunkt for forsendelse:

Alle produkter vi kan for shipping inden for 5~8 hverdage, om vi normalt er i henhold til kundernes ordrer tid til pakning og forsendelse, er vi nødt til omhyggeligt at kontrollere kvaliteten af varerne forud til Skibet, Så tag dig tid til at håndteres.

Leveringstid:

På grund af force majeure faktorer: orkaner, voldsomme regnskyl påvirke flyvninger.Fører til logistik forsinkelser.Vi er ærlige sælgere, vil ikke lade dig lide noget tab.Giv den logistikvirksomhed en lille forarbejdning tid, vi venter på pakken at nå til din side.

Hvis din logistik oplysninger, der ankommer på det lokale posthus:

Hvis den lokale post kontor tager ikke kontakte dig, bedes du kontakte dit lokale postkontor så hurtigt som muligt at få din pakke.Ellers overarbejde modtagelse af pakker, det lokale posthus vil returnere din pakke, konsekvenserne af selv-ansvar.

Beskyttelse tiden er ved at løbe ud:

Når vi er færdige med at tidspunktet for overførslen, hvis produktet beskyttelse periode, der løber ud, kan du forlænge produktets beskyttelse periode af dig selv, eller kontakt os, bedes Du må ikke åbne tvisten direkte.

Told:

Skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar

Når du modtager varerne, hvis der er problemer, bedes du kontakte os og ikke direkte åbne tvist.Vi lover, at vi vil give dig en tilfreds løsning, efter at vi har bekræftet det.Vi vil også give dig en positiv evaluering.

Vi oprigtigt opfordre dig til at efterlade os en positiv feedback med en samlet Detaljerede Sælger Rating (DSR) af 5 Stjerner.Når du viser din godt billede på vores feedback område, du sendte besked fortæl os, det næste bestilling kontakt mig, vil blive yderligere overraskelser.

For beløb på 100 US-dollars mere end på samme tid , kan vi gratis forsendelse af DHL,EMS, UPS, vil blive vores VIP-kunder, kan nyde godt af ekstra fordele for hele livet.

Q: Hvordan kan spore min pakke?

A: Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: www.17track.net/en (Kopieret til browseren for at åbne)

Q: Som en detail-eller engroshandel at tilbyde engros-pris, hvis jeg masser af elementer?

A: hvis du har brug for at købe masser af varer på samme tid, bedes du venligst kontakte mig først.jeg vil tilbyde dig konkurrencedygtige engros pris .

Q: Hvordan Kan jeg betale min ordre?

A: www.slaegtsbog.dk understøtter Visa, MasterCard, Maestre Debit Card, Western Union, bankoverførsel via bank.

Hvis varerne er beskadiget,skal vi blive kontaktet inden for 24 timer efter modtagelsen.

Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.

acceptere Engros/Detail/Drop Shipping
Code Pot Låg Holder Låget Organizer004
Størrelse 26cm*16cm*22cm
Oprindelse KN(Oprindelse)
Materiale Strygejern og-materiale
Form Rektangel
farve black
Funktion Opbevaring,Dekoration
Stil Europa

Skriv en anmeldelse

Nyttige Pot Låg Holder Låget Arrangør,Skærebræt Stå Pan-Pot Låg Rack-Hylde Til Opbevaring,Pan Låg Cover Kabinet Pantry Indehaveren Rack

Nyttige Pot Låg Holder Låget Arrangør,Skærebræt Stå Pan-Pot Låg Rack-Hylde Til Opbevaring,Pan Låg Cover Kabinet Pantry Indehaveren Rack

Funktioner: Humaniseret design: sunkne behandling i midten , let at bruge, Smedejern belægning behandling, sikkert svejset,stærk og holdbar; i bunden af låget arrangør, der understøttes og er stabil. Rimelig udnyttelse af rummet: puljen lis stativet er velegnet til en lille eller overfyldt køkken, som kan bruges til tællere, kabinetter og selv under de

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!