Kategori

LED IR Bremse Lys bagfra Vende Parkering Kamera & 7 Tommer Skærm Kit til Fiat Ducato Til Citroën Relay for Peugeot Boxer

Nyhed

kr198.13

kr267.72

-25 %

På lager

Tags: fiat tin, 1n4148 t4, mi bakkameraet, Peugeot 206, sæt fiat ducato, tilbehør fiat ducato, ds kamera, citroen xsara picasso, peugeot boxer citroen jumper, fiat ducato 3, bestyrelsen ducato.

100% helt nye og høj kvalitet

OOTDTY Funktioner:

Dette kamera arbejder på for Fiat Ducato, for Peugeot Boxer, for Citroen Jumper von (2006-2018)

Højeste Opløsning.denne bremse lys kamera har en fantastisk opløsning på 580 TV-linjer,som er en af de bedste og højeste opløsning backup-kamera på markedet.

Fremragende Udsyn Om Natten.i modsætning til traditionelle backup-kamera, som ikke kan give tilstrækkelig syn i natten,dette kamera har 6 stykker infra-rød lys omkring kameraet store vision om natten og sikre, at det ikke har blænding fra IR 's.

Bred Betragtningsvinkel.dette kamera har 170 grader vinkel,hvilket er langt over den standard i branchen 120 grader vinkel.

Nem Installation.i modsætning til traditionelle backup-kameraer, der har brug for dig til at bore huller på taget af bilen ,dette OEM bremse lys kamera KUN kræver, at du erstatte den tredje stoplygte i din bil med dette kamera til en meget ren installation.

100% Vandtæt.dette kamera, der er bygget med IP67 rating,hvilket gør den 100% vandtæt.

Universelt Kompatibel RCA-stik.dette kamera leveres med en standard RCA-stik, der giver dig og dine kunder med at forbinde det til GPS ,bilen DVD og enhver tv med en composite RCA input.

Bemærk:

Tillad 0-1cm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, før du afgiver et bud.

På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak!

Pakken indeholder:

som billedet viser

A: Parkering Kamera

B:7 Tommer Spejl Skærm

Mærke DECKAS

Skriv en anmeldelse

LED IR Bremse Lys bagfra Vende Parkering Kamera & 7 Tommer Skærm Kit til Fiat Ducato Til Citroën Relay for Peugeot Boxer

LED IR Bremse Lys bagfra Vende Parkering Kamera & 7 Tommer Skærm Kit til Fiat Ducato Til Citroën Relay for Peugeot Boxer

100% helt nye og høj kvalitet OOTDTY Funktioner: Dette kamera arbejder på for Fiat Ducato, for Peugeot Boxer, for Citroen Jumper von (2006-2018) Højeste Opløsning.denne bremse lys kamera har en fantastisk opløsning på 580 TV-linjer,som er en af de bedste og højeste opløsning backup-kamera på markedet. Fremragende Udsyn Om Natten.i modsætning

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!