Kategori

Aptoco 4STK Albue Knæ Puder Sport Sikkerhed Ærme Basketball, Skyde Puder Tennis Knæ Tandbøjle Støtte Gear Protector Kit Vagter

Nyhed

kr40.97

kr63.01

-34 %

På lager

Tags: knæ tandbøjle, Albue, albue bandage, knæstøtte, knæ pad til sport, bolden basketball, rock albue pad, tandbøjle knæ støtte, cti knæ seler, basketball knæpude.

Om det produkt, Tennis albue bandage er designet til at producere mere smerte-fri styrke og mindske pres på overbelastet musklerne.Det har en kompression pad til at sikre komfort og din underarm.Det er en one-size-fits-all albue bandage og kan bruges på den venstre eller højre underarm.Det virker fantastisk til kvinder og mænd, der takket være sin justerbar rem.

Albuen braser arbejde ved at komprimere den øverste underarm og absorbere de kræfter, som transmitteres gennem det bløde væv, og de ændre den vinkel, som den sene værker ved albuen ændre de kræfter, der anvendes til at senen vedhæftet fil, som gør det skadede område, tid til at komme sig.det er også bevarer varmen, som øgede blodcirkulation til skade og fremmer heling.

Funktioner:

1. Blød og komfortabel, høj elasticitet, stærk permeabilitet.

2. Justerbar, passer til de fleste af alle,

3.Designet til at forbedre patella sporing og højde.

4.Giver smertelindring fra Chondromalacia.

5. Mindske smerter og ømhed i den del af knæet.

6. Anvendelse: Lille patella slid, patella blødgørende, basketball, springer knæ knæ.Patella bunden smerte;Egnet til udendørs sport, kan lide at spille basketball, fodbold, cykling, løb og så videre.

Specifikationer:

Materiale: Ok klud

Farve: Sort/Blå

Størrelse: One Size (Justerbar)

BEMÆRK: størrelsen er målt ved hånden , lad 1-2 cm fejl ,tak

Vi accepterer kreditkort, WebMoney WM TT Western Union Qiwi walletshyshy, og så videre.

Køberen skal, der er ansvarlig for eventuelle skatter eller afgifter, der opkræves af deres lokale regering, hvis der er nogen gebyrer.

Leveringstid:

ePacket Til USA: 7-15 dage

Kina Post Air Mail/Singapore Indlæg: Omkring 25 Arbejdsdag

Den Shipping tid til, at Rusland vil være 30-50days eller længere tid på grund af strenge lokale toldkontrol.

Den Shipping tid til Brasilien, vil det være 50-100days eller længere tid på grund af strenge lokale toldkontrol.

Hvis du vælger DHL, Fedex, EMS, UPS shipping vil blive hurtigere, normalt 7-15 arbejdsdage.

Ordrer vil blive behandlet inden for 24 timer.Du vil blive informeret, on-line, når den er afsendt og tracking oplysninger vil normalt blive opdateret inden for 72 timer.

Vi gør kvalitet ind, før du sender poster.Kontakt os, hvis du ikke er tilfreds med varen efter at have modtaget det.

Alle e-mails vil blive besvaret inden 2 hverdag.

Hvis du ønsker at returnere pakken, skal du blot returnere til os inden 30 Dage i original stand.

Køberen skal betale for de returnerede varer.Så vi kan udstede en fuld refusion til dig, når den returnerede vare er ankommet på vores lager

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.

Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.

Hvis du har nogen spørgsmål , er du velkommen til at kontakte os.Hav en dejlig dag

Alder Voksen
Materiale 65% neopren og 35% nylon
Model-Nummer justerbar Knæ, albue puder støtte sæt
Oprindelse KN(Oprindelse)
Mærke Aptoco

Skriv en anmeldelse

Aptoco 4STK Albue Knæ Puder Sport Sikkerhed Ærme Basketball, Skyde Puder Tennis Knæ Tandbøjle Støtte Gear Protector Kit Vagter

Aptoco 4STK Albue Knæ Puder Sport Sikkerhed Ærme Basketball, Skyde Puder Tennis Knæ Tandbøjle Støtte Gear Protector Kit Vagter

Om det produkt, Tennis albue bandage er designet til at producere mere smerte-fri styrke og mindske pres på overbelastet musklerne.Det har en kompression pad til at sikre komfort og din underarm.Det er en one-size-fits-all albue bandage og kan bruges på den venstre eller højre underarm.Det virker fantastisk til kvinder og mænd, der takket være sin justerbar rem. Albuen

Relaterede varer

Produktet er tilføjet til produkt sammenligning!